2777
2789

دعوت نکردن بچه ها این چند ساله داره کم کم سر زبون می افته. یه عده از عروس داماده که میخوان مجلس رسمی باشه و موارد این چنینی. یه عده هم هستن که به خاطر هزینه مالی ش میخوان بچه کوچیک دعوت نکنن و به بانو و آقا بسنده کنن

خصوصا اگه خیلی از  اطرافیان دور عروس و داماد زوجهای جوون باشن احتمال زیاد یکی دو تا بچه رو اکثرا دارن. هزینه اینجوری خیلی براشون سنگین میشه.

شاید بگین کمتر دعوت کنه جای پایین تر بگیره. خیلی ها تا حد ممکن کم دعوت میکنن جای پایین و ارزون میگیرن و باز هم هزینه ها براشون زیاده. در ضمن در نهایت این مجلس اونهاست و شما فقط یک مهمون چند ساعته هستین. راضی هستین که به خاطر چند ساعت یه عروس شب عروسی ش که یه بار در عمرش اتفاق میفته رو دوست نداشته باشه و تا ابد حسرت رو دلش بمونه ؟ یا عروس داماد و خانواده شون کلی برن تو قرص و وام قسط تا بتونن بچه هم دعوت کنن؟ انصاف داشته باشین

اینم بگم که برای خودم اینارو نگفتم چون مجردم و نامزد یا دوست پسر هم ندارم

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

جدیدا مد کردن شماره تماس رو کارت دیدم اگر نمییاین خبر بدین بدونیم😑

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

تو این گرونی عاقل ترین کار اینه جشن نگیرن و صرفا یک ولیمه بدن اونم به افراد نیازمند. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اگه بچمو دعوت نکنن کلا نمیرم بچه رو کجا بذارم اخه؟والا قدیم عروسی برای بچه ها بود اما بچه های الان انگار هیچ حقی ندارن 

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
جدیدا مد کردن شماره تماس رو کارت دیدم اگر نمییاین خبر بدین بدونیم😑

خب حق دارن😐 چرا کلی پول بدن تدارک ببینن وقتی نمیخوای بیاین؟ شاید اصلا اگه زودتر بدونن افراد دیگه ای رو به جای شما دعوت کنن

تو این گرونی عاقل ترین کار اینه جشن نگیرن و صرفا یک ولیمه بدن اونم به افراد نیازمند. 

اما آدم تو عمرش یه بار فقط عروس میشه. حق داره جشن بگیره

من بچه ندارم

ولی خب فکر کنن که یه خونواده برای اینکه مراسم رو شرکت کنن باید دغدغه اینو داشته باشن بچه هاشون رو کجا بذارن و مدام توی مهمونی دل نگرانشون باشن به نظرم بهشون حق میدن

خب به نظرم کار بدی نیست ،از اصراف جلوگیری می‌کنه تو این گرونی

اره خدای خیلی گرون هست عروسی گرفتن. قشنگ دهن ادم سرویس میشه

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم