2777
2789
عنوان

بچه عزیزه اما تربیتش عزیزتره😑😑😑😑بعضیا بلد نیستن بچه تربیت کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم میخواد بچه ها بکشمم🗿

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

والدینشونو باید نیشگون گرفت

اونابانیشگون کارشون راه نمیوفته

اوناروبایدگازگرفت🤣🤣🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
درسته کاملا ولی به جاهایی ادم میمونه ربطی به تربیتم نداره مثلا ااان دخترمن بشدت جیغ جیغوشده😭😭۲سا ...

طبیعیه چون درست نمیتونه منظورشو برسونه جیغ میزنه..درست میشه غصه نخور

نهه اصلا

یه صندلی توی خونه واسش تعیین کن

صندلی جیغ

بگو میخوای جیغ بزنی برو بشین اونجا

خودش خسته میشه

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

پسر داییم ۸ سالشه دو سه بار اخراجش کردن از مدرسه  یک فحاشی هایی به پدرش و ما می کنه حاله ادم ا ...

😶😶😶. معمولا این چیزا و کارا رو تو محیط خونه یاد میگیرن. از خودش فحش زشت که اختراع نمی کنه

درسته تربیت خیلی مهمه ولی میدونی بچه های الان مثل قدیم نیستن من دوتا پسر دارم 

اپارتمانم هرمدلی بگی توضیح دادم ک سر و صدا نکنن با زبون خوش با ارامش با داد با عصبانیت با گاهی نیشگون گرفتن ولی گوش نمیدن سکوتشون برای ۵ ثانیه است اونوقت همسایه منو میبینه میگه بگو بشینن خوب وقتی نمیخوان و گوش نمیدن من دیگه چکار کنم 😢

فکرکن دیروز ررفته بودم دکتر تو مطب تو سالن انتظار از این ور به اون ور میدوعید 

الهی...درست میشه منم ۵ ماه پیش تو وضعیت شما بودم الان پسرم راحت تر صحبت میکنه جیغ نمیزنه

2810