2777
2789
عنوان

بچه عزیزه اما تربیتش عزیزتره😑😑😑😑بعضیا بلد نیستن بچه تربیت کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 47 پست
درسته تربیت خیلی مهمه ولی میدونی بچه های الان مثل قدیم نیستن من دوتا پسر دارم  اپارتمانم هرمدل ...

امان از همسایه های بیشعور بدتر مادر رو عصبی میکنن...خوب نمیشینه بچه چه کنیم

😶😶😶. معمولا این چیزا و کارا رو تو محیط خونه یاد میگیرن. از خودش فحش زشت که اختراع نمی کنه

هه

باباش و مامانش ولش می کنن تو خونه با نت  میره تو اینستا و اپارات و هرجایی که نگم یاد میگیره دیگه 

اینارو رفتم خونشون دیدم ها تقصیر داییمو زنشه زنش که اصلا براش مهم نیست داییمم که کلا نازک تر از گل بگه بیشتر نمی گه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملا درسته

یه سری فکر میکنن بچه‌دار شدن همون مرحله بارداری و زایمان و بعدشم شیر دادن و خوابوندن نوزاده و بقیش دیگه راحته و کاری لازم نیست انجام بدن

درصورتی که وظیفه اصلی والدین از همون موقع شروع میشه و باید بچه رو درست و اصولی تربیت کنن، ولی متاسفانه خیلی از خانواده‌ها اگاهی و دانش کافی برای این کار رو ندارن و نتیجه اینه که شخصیت بچه‌ها نابود میشه

درسته تربیت خیلی مهمه ولی میدونی بچه های الان مثل قدیم نیستن من دوتا پسر دارم  اپارتمانم هرمدل ...

اخه گناه دارن ک همش بشینن طفلی بچه های الان اصلی ترین مشکلشون زندگی کردن تو آپارتمانه ک نمیتونن انرژیشون رو تخلیه کنن و بابد مث افسرده ها یه گوشه بشینن تا بهشون بگن بچه خوب 

قدیما همه حیاط داشتن یا بچه ها تو کوچه بازی میکرد چقدر خوب بود براشون

امان از همسایه های بیشعور بدتر مادر رو عصبی میکنن...خوب نمیشینه بچه چه کنیم

اخه میدونی چی بدتره اینکه خودشون منبع انواع صدان ولی بچه من تاراه بره مشت میکوبه رو سقف ما 

یبار شوهرم گفت خونت خیلی صداست یعنی لج کرد دقیقا تایم استراحت توپ میده دست پسرش بکوبه رو زمین یعنی از صدا مغز درد شدم

اخه گناه دارن ک همش بشینن طفلی بچه های الان اصلی ترین مشکلشون زندگی کردن تو آپارتمانه ک نمیتونن انرژ ...

اکثرا میبرمشون پارک ولی بازم پسر بچه ان انرژیشون زیاده 

برام دعا کن برم یه خونه ویلایی حداقل بچه هام راحت باشن

بارش حق را مشاهده میکنیم

کجا؟!🤩🤩🤩🤩

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
متاسفانه ما صاحب خونه ایم داریم به خودمون سختی میدیم تا بتونیم ویلایی بگیریم😢

تو تهران که خونه ویلایی گرفتن شده ارزو..من به خرید همین اپارتنان هم راضی ام از مستاجری خسته شدم و نا امید.انشاله خونه باب دلتون پیدا کنید.

اکثرا میبرمشون پارک ولی بازم پسر بچه ان انرژیشون زیاده  برام دعا کن برم یه خونه ویلایی حداقل ب ...

میفهممت چون خودم یه پسر دارم 

وقتی خونه ایم تنهاس اصلا نمیدوئه ولی کافیه یه همبازی داشته باشه😄

الهی ب حق امام رضا ب زودی یه خونه ویلایی بگیری راحت بشی خواهر❤️

طوری رفتار میکنن که انگار اسمون باز شده و فقد تک دسته گل اینا فرود اومده و ما بچهامونو فله تو گونه خریدیم اکثرا هم ادعا دارن ما بچهامونو عادی و بدون عقده بزرگ‌میکنیم بابا عقده به میزان ازادی و امکانات نداره بچتو مثل ادم بزرگ کن نه توشاهی نه بچت شاهزاده توهم ی ادم کاملا معمولی مثل مایی 

اخ اسی میفهمم میفهمم چیداری میگی

خواهر زاده هام همینن

تابهش بگیم نکن مامانش ناراحت میشه

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
فکرکن دیروز ررفته بودم دکتر تو مطب تو سالن انتظار از این ور به اون ور میدوعید 

چشمهاش ضعیف نیست خدای نکرده؟

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

2810