دخترمو ۳ ماهگی بردم بهداشت ۶۸۰۰ بود ۶ روز دیگه میشه ۴ ماهه هنوز ۶۸۵۰ هستش . چکار کنم ؟ همیشه ماهی ۱۲۰۰ وزن میگرفت . نگران شدم . رفلاکسم داره یعنی از اول داشت و استفراغ میکنه ولی با همون استفراع کردناش خوب وزن میگرف چرا این ماه وزن نگرفته 🥺
عزیزم منم دقیقا مشکل شمارو داشتم از ماه ۴بچم چنان افت کرد الانم که ۲ساله اس همه میگن اون بچه قبل نیست .... از من می شنوی شیر مخصوص رفلاکس بگیر شزایط شو رعایت کن توخواب شیر مس خورن رفلاکسی ها تا می تونی شب ها و توخواب شیر بده برا رفلاکس با مشورت دکترش نکسیوم خارجی پیدا کن ...و از همه مهمتر گول نخوری بگن چون رفلاکسی زود غذا بده چون بدتر میشه غذا پایان ۶ اونم خیلی کم بده فقط شیر فقط شیر ..... شیر شب هم قط نکن تا پایان یکسالگی ...اینا اشتباهات من بود همیشه میگم که مادرا بشنون 😔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تاپیک هات گفتی سرفه هم داره عین بچه من .... عزیزم ببین الرژی به پروتئین گاوی نداشته باشه ...
ابجی منم ۱۴ ماهشه وزنش ۷ کیلو مونده رفلاکس داره کپسول ازنیوم میدم بهش ولی فقط بالا نمیاره وگرنه همیشه با گریه غذا میخوره نمیدونم باید چیکار کنم شیر خشک بدی بهش؟
همه میگن یاعلی و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم سراغ مشکل بعدی من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑 اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من
ابجی منم ۱۴ ماهشه وزنش ۷ کیلو مونده رفلاکس داره کپسول ازنیوم میدم بهش ولی فقط بالا نمیاره وگرنه همیش ...
۱۴ ماه دیگه باید تاکید روی غذا باشه ببین یه راه میگم خودم نتیجه گرفتم من فرنی آرد برنج و نشاسته ذرت و هر کدام ۲قاشق پر نصف قاشق کره محلی ۲قاشق همشکر می ذارم رو حرارت با اب کافی هم می زنم تا قوام بیاد حدود ۱۰ دیقه اینا بعد خاموش می کنم سرد که شد هر بار تو شیرش تت ۱۵۰ میل از این فرنی می ریزم بقیش آب داغ می ریزم مخلوط که شد بعد شیر خشک ۲قاشق ۲قاشق هم پدیاشور جی ریزم و میدم بخوره البته بچه منفقط تو خواب می خوره روزی ۳بار تا ۲۶۰ میل این ترکیب درست می کنم میدم وزن گیری خیلی خوب شد ..
ببین الرژی داره بچت فک کنم ببر دکتر الرژی اطفال من فهمیدم نان اچ آ برا بچم سرفه و استفراغ شو کنترل می کنه البته تو ۱۴ماهگی فهمیدم ولی علائم مثل بچه شما بود امتحان ببین یک هفته با اون شیر جطور میشه