2777
2789
۴۰ تومن .سیتی اسکن بخاطر ی برآمدگی جزیی روی بینیم

من ۳۵ تومن اها درسته من بینیم قوز داره و یکمی کجه  والا من تو برگه پذیرشم نوشته سپتو پلاستی و رینو پلاستی  

شما برگه پذیرشتون چی گفته؟

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۳۵ تومن اها درسته من بینیم قوز داره و یکمی کجه  والا من تو برگه پذیرشم نوشته سپتو پلاستی و ر ...

والا دقت نکردم چی نوشته من خیلی استرس بیهوشی دارم و از اینکه نتونم نفس بکشم و احساس خفگی بهم دست بده خیلی میترسم ...خیلی هم تاکید کردم مشکل تنفسی پیدا نکنم

دکترم گفت پره ها جمع میشه برامدگی برطرف میشه افتادگی هم برطرف میشه  اره گوشتیه .از نیم رخ یه بر ...

خب پس تردید نداشته باش توکل کن خدا عمل کن بعدا پشیمون میشی . منم دماغم نوکش گوشتیه دکتر گفت طبیعی در میارم و ۵۰ درصد وبیشتر تغیر میکنه 

ان شالله عمل شما هم خوب و همونی ک میخوای باشه

ممنون گلم  منم دماغ بدک نیس به هرکی میگم میگه مگه چشه میگم  شما نمیدونین نگااا قوز داره نوک دماغم پهنه🤣 من لحظه شماری میکنم برا ۱۳ خرداد ولی خب استرس هم دارم