2777
2789
عنوان

دارم میرم برا ارتودنسی خجالت میکشم از دندونام پیش دکتره

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 27 پست
27

واقعا چیکار کردی با دندونات😅

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یکی از دندونام درنیومد داغون شده دندونم 

ولی نمیخوام ارتودنسی کنم 

شما هم ناراحت نشو 

قراره بری خوشگلشون کنی 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
الان عکسامو ببرم بعدش چیکار میکنه؟

من که رفتم عکسامو دید نیاز به کشیدن نداشتم ولی اگه باید بکشه می‌کشه و توضیح میده که چیکار می‌کنه و عمل فک نیاز داری یا ن مثلا و غالب میگیره و می‌ره برا جلسه بعد

سلام دخترررررررررررم با تشکر
فدا سرت خب دکتره دیگه مشکلتون باید حل کنه میفهمم حالت چجوریه اما به فکر بعدش باش که درست بشه  ...

ببین...  کشیدن یا لمینت شاید گزینه خوبی نباشه.

من اطلاعاتم در زمینه دندون زیاد هست.  می‌تونم بهترین راهکار رو بهت بدم.

فقط باید سه تا عکس از دندونات برام بفرستی ببینم چطور هستن...  بعد می‌گم چیکار کنی.

اگه خواستی درخواست دوستی برام بفرست تا بگم چیکار کنی

ببین...  کشیدن یا لمینت شاید گزینه خوبی نباشه. من اطلاعاتم در زمینه دندون زیاد هست.  می‌ت ...

میشه فقط برات خوب توصیف کنپ که چه شکلین؟ راستشو بخوای دوست ندارم عکس بفرستم 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
میشه فقط برات خوب توصیف کنپ که چه شکلین؟ راستشو بخوای دوست ندارم عکس بفرستم 

خب باید ببینم که بتونم نظرمو بگم...

اگه خواستی عکس رو اینجا نفرست، می‌تونم آیدی تلگرام برات بفرستم که اون‌جا برام بفرستی. کس دیگه‌ای هم نمی‌بینه