2777
2789
عنوان

به نظرتون مدیر مدرسه بهم زنگ میزنه؟😳(برای ثبت نام پایه اول)

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 28 پست
منم برای مدرسه مدر نظر دولتیه شهرمون کمک به مدرسه دادم ثبت نام کردن

اخه از همون اول ثبت نام کرد؟ اینجا منو فرستاد جای دیگه ثبت نام کنم بعد پرونده بگیرم با پول ببرم تو توضیحاتم هست

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
چند نفر هستن تو کلاس؟؟؟ هیأت امنایی نزدیک ما چون شیفت عصر بود من خوشم نمیاد

۳۵ 

اینجایی که سمت خودمونه الان فرمالیته ثبت نام کردم ۴۲ نفرت بنی افتضاحه بعد تا کلاس ششم هم یه جا هستند چرخشی ام هست 

اما اونجا هیات امنایی شیفت صبح تا پایه سوم هم داره کلا مدرسه ۳۵ نفر هر کلاس

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه شهرستان هستی که غیرانتفاعی ۱۵تومن نهایت تو چرا ده تومن میخوای کمک کنی تو ۳تومن کمک میکردی خیر به ...

سال بعدش کمتر میدم

مدارس دولتی هیچ فرقی باغیر انتفاعی نداره بع عنوان کسی که دخترم هم غیر انتفاعی خونده هم دولتی میگم&nb ...

بسنگی داره توی بعضی شهرها غیرانتفاعی ها واقعا مزیتی ندارند و اینکه من خودم بعنوان والد تک فرزند ترجیح میدم بچه ام توی مدرسه ای با جامعه آماری بیشتری باشه تا بعدا هم بتونه گلیمش رو بهتر از آب بکشه بیرون بازم نه هر مدرسه دولتی چون فرهنگ خانواده ها و همچنین کادر آموزشی برام مهمه 

بسنگی داره توی بعضی شهرها غیرانتفاعی ها واقعا مزیتی ندارند و اینکه من خودم بعنوان والد تک فرزند ترجی ...

صد البته من خودم دخترم زنجان امیر اعلم غضنفریان بنام ترین مدرسه دولتی شهرمون میخونه وخیلی بسختی ثبت نام کردم با اینکه فقط فاز شهرکمون فرق می‌کرد مدرسه فاز یک ما فاز دو بودیم با کلی دوندگی به سختی بازارها مصیبت ثبت نامش کردم

بسنگی داره توی بعضی شهرها غیرانتفاعی ها واقعا مزیتی ندارند و اینکه من خودم بعنوان والد تک فرزند ترجی ...

منم همینو میگم ..میگم دولتی اما دولتیه خوب 

امروز یه خانمی دفتر مدیر مدرسه ای که سمت خودمونه و فرمالیته ثبت نام کردم بود میگفت تو که میخوای هرینه کنی غیر انتفاعی بذار .. 

گفتم غیر انتفاعی که میدونم واقعا خوبه ۵۰ میلیون میگیره که انصافا برای من نوعی زیاده 

بقیشونم به درد نمیخورن ..مدرسه دولتی هم اینجا که به عنوان خیر میخواد بنویسه تو شهرمون بهترینه 

امروز همه خاهان ثبت نام اونجا بودن

مرتب سر بزن اونا مجبورن اول کروکی خودشون رو بنویسند بعد مازاد 

اخه بهم گفت دیگه نیا 🤦🏻‍♀️ حالا دوبار رفتما شمارمو گرفت گفت زنگ میزنم .. میگم خودم بعد از ۱۵ و رحلت برم؟؟

صد البته من خودم دخترم زنجان امیر اعلم غضنفریان بنام ترین مدرسه دولتی شهرمون میخونه وخیلی بسختی ثبت ...

شما هم پول دادی؟؟ منم یه خیابون فاصله دارم اونا مهدیه‌ن من پاسداران 

مدرسه خیلی خوبیه