2777
2789

پسرم دوسالشع مثلاً میادباپسرم بازی می‌کنه 

خودشم پسره لجبازاصلا ب حرفام اهمیت هم نمیده 

ب وسایل پسرم دست میزنه پسرم گریه می‌کنه جیغ می‌کشه میگ ب اسباب بازیام دست نزن بازکارخودشومیکنه من هم بگم بازکارخودشومیکنه

باخانواده شوهرم توی خونه زندگی میکنیم 

خونه من نیستش بهش بگم نیاد اذیت می‌کنی مادرشوهرم اینامیان دعوامیکنن ب تومربوط نیست خونه تونیست میگن

بعضی وقتا خانواده شوهرم خونه نمیشن خوشحال میشم میگم یکم تنها موندم میبینم سرکله پسره پیدامیشه😭

چرامن باید بااین پسربیعشورسرکله بزنم می‌ره رواعصاب منوبچم آرامش نداریم دستش

درسته پسره پدرنداره هیچی بهش نمیگن ولی منوپسرم هم ادمیم چرااینقدمارواذیت می‌کنه 

توروخدا شمابگین من چیکارکنم ازدست این بچه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر خاله شوهر خر کیه 

خب به شوهرت بگو 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

مشکل رو داری از وسط حل میکنی 

مثل این میمونه یکی تصادف کرده باشه پاش قطع شده باشه تو بیای به زخم روی نوک انگشت چسب زخم بزنی 

راه حل مشکلتون مستقل شدنه دو نفری کار کنین یه اتاق هم شده اجاره کنین بزنین بیرون از اون خونه شوهرت اگر وابسته ست و پول داره و در نمیاد هم یا به زبون خوش یا با شکایت برای گرفتن خونه مستقل باید از اونجا جداش کنی 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
2810