2777
2789
عنوان

هر چی میگم نمیخوامت

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 22 پست
اره منم همینطور بود چن سالش بود اکست وقتی برگشت چیا گفت بهت؟ چقد هولا شببه همن🤣🤣

۲۶سالش شد امسال،خبر مرگش

ببین یکسال پیش کات کردم،الان بعد یکسال دوراشو زده دیده بهتر از من پیدا نمیکرده،انقد پیام میده ساعت ۳_۴نصفه شب توروخدا برگرد،خواهش میکنم،بیا دوباره شروع کنیم

بیو تلگرام و واتساپش اسم منو نوشته با کلی متن.

اومد دم محل کارم گفت بیا حرف بزنیم،منم پیچوندم از در پشتی اومدم خونه،یه ساعت جلوی در زیر پاش علف سبز شده بود😌 

عاشق بقال سرکوچمون شدم،دعا کنید بهش برسم🚬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۶سالش شد امسال،خبر مرگش ببین یکسال پیش کات کردم،الان بعد یکسال دوراشو زده دیده بهتر از من پیدا نمی ...

آره لاشیا همشون همینن دقیقا مال منم همینکارو کرد تو فحش اینام دادی بهش؟من لال شده بودم البته چون بعد ی ماه برگشت

هنوز داغ دلم تازه بود

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
من هیچی کلا ازونایی ک جیغ داد کنن نیستم هی گذشت هی گذشت الان تبدیل به توهین و فوش شده 

فحش میدی و بازم ادامه داره کاراش یا ترک کرده

آره لاشیا همشون همینن دقیقا مال منم همینکارو کرد تو فحش اینام دادی بهش؟من لال شده بودم البته چون بعد ...

نبابا من شان خودمو براش نیاوردم پایین.

بهش گفتم از زندگی من گمشو بیرون،لیاقت منو نداری.

یکی دوبار بعد کاتمون اومد دنبالم بی محلی کردم بهش ضایع شد رفت دبگه خبری نبود ازش.

الانم که برگشته پیام میده اصلا سین نمیزنم جوابشو نمیدم خطمم عوض کردم.

یبار دیگه ولی جلومو بگیره جیغ و داد میکنم بریزن سرش.

عاشق بقال سرکوچمون شدم،دعا کنید بهش برسم🚬
نبابا من شان خودمو براش نیاوردم پایین. بهش گفتم از زندگی من گمشو بیرون،لیاقت منو نداری. یکی دوبار ...

واای ایول میشه خصوصس واست چت بفرسم؟🤣🤣