2777
2789
عنوان

اسباب کشی در بارداری سخته ؟🤦‍♀️

594 بازدید | 74 پست

بچه ها من احتمالا هفته دیگه اسباب کشی کنیم خونه خودمون ۱۵ هفته و ۱ روزمه ، ۴ ماهمه، بعد برای نظافت خونه جدید که یه کارگر میگیرم ، فقط موندم از کجا شروع کنم ، یه بچه هم دارم ، امروز به مامانم گفتم کارتون بگیره بیاره کم کم شکستنی ها رو جمع کنیم 

از اینور منو مادر شوهرم با هم اسباب کشی داریم تقریبا ، اونم درگیر کارای خودشه🤦‍♀️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر نداری؟ با مادرت کم کم ظروفو جمع کن ظروف و وسایل دم دستی و مورد نیازت تو کارتونای مشخص بذار رفتی خونه جدید اونارو باز کن بقیه رو دیگه عجله نداری هر روز میتونی یه دونه باز کنی و با حوصله بچینی

اره من ۷ ماهگی اسباب کشی کردم خدا میدونه بعدش چه کمردردی شدم نمیتونستم حتی بشینم کمرم داشت نصف میشد ...

نه من کار نمیکنم زیاد ، کارگر میگیرم شوهرم و مامانم و آبجیم هم باید کمک کنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کارگر بگیر خودت بشین بهش بگو چکار کنه 

ولی خوشبحالت داری میری خونه ی خودت ، ان شاء الله بسلامتی جابه جا بشی و نی نی ت به دنیا بیاد کلی اتفاقای خوب خوب بیوفته براتون تو خونتون

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام .
خواهر نداری؟ با مادرت کم کم ظروفو جمع کن ظروف و وسایل دم دستی و مورد نیازت تو کارتونای مشخص بذار رفت ...

دارم 

اره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@مامی_سامی۸۷     سلام عزیزم چیشد سلفری امد؟

سلام عزیزم نه هنوز گفتن ساعت 7زنگ بزن 🤕

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله عکس پروف خودمم 🥰😚   زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...  ️
سلام عزیزم نه هنوز گفتن ساعت 7زنگ بزن 🤕

آها ایشالا خیره ، منم درگیرم با یه کاربر از دیروز رفته رو اعصابم ، تاپیک آخرم رو ببین 😂🤦‍♀️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آها ایشالا خیره ، منم درگیرم با یه کاربر از دیروز رفته رو اعصابم ، تاپیک آخرم رو ببین 😂🤦‍♀️

قربونت عزیزم چرا اخه🤣الان میبینم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله عکس پروف خودمم 🥰😚   زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...  ️
2810