2777
2789
عنوان

دخترم از رو تخت افتاد زمین😭😭😭کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 60 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم افتاد از روتخت فکر کن افتاد سرش خورد ب شوفاژ افتاد زمین وای اونروز دیگه خودمو کشتم مامانم چقد ازم ناراحت شد گف چرا حواست نبوده

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
عزیزم خواهرزاده ی من تازه به دنیا اومده بود محکم تو بغل خواهرم خورد زمین تو پارکینگ شکر خدا چیزیش نش ...

داداش منم تازه یاد گرفته بود سینه خیز بره از پله افتاد تو حیاط دماغش شکست خدارو شکر هیچیش نشد الان 10سالشه

حواست باشه تا کامل اکی نشده دیگ صربه نخوره تا بدنش بتونه این صربه رو دفع کنه رو فرش افتاد یا زمین

فرشش سفته😭یه میزم کنارش بود شاید به اونم خورده باشه،وقتی افتاد همسرم متوجه شد

بچه منم دوبار از تخت افتاد هر دوبار بردم بیمارستان صارم.

هر دوبارم همسرم کنارش بود و من احمق بهش اعتماد کردم.

اما متخصص چشماش و فرورفتگی سرش و معاینه کرد و بعد ازم پرسید استفراق کرد گفتم نه پرسید هوشیاریش کم شد گفتم نه به حرکات بچه دقت کرد و گفت نیازی به عکسم نیست.گفت اگه بعد ضربه مشکلی برای بچه پیش بیاد یا استفراق میکنه یا هوشیاریش کم میشه اگه هیچکدوم نبود خیالت راحت طوری نشده.اون ترک تو عکس حتما از بدو تولد بود و مطمئنن به مرور خوب میشه

می ترسم خدایی نکرده در دراز مدت مشکل ذهنی پیدا کنه

براي ما ك الان ١٠ سالشه

نخبه است و مدال طلاي علمي داره😅

منم همه اين راها و رفتم.حتي پيش سميعي هم بردم

فقط جمجمه ترك برداشته باشه

ربطي بع اندامهايي داخل مخ ك مربوط به مسائل اينچيني هستن

ندارع

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا