2777
2789
عنوان

خیلی میترسم از بزرگ کردن دخترم واقعا احساس ناتوانی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 51 پست

دوست من ب خاطر مسمومیت بارداری بچه اش رو اخر ۶ ماهگی برداشتن.

فک کن اون دیگه چ ریزی بوده

الان بیا ببین چ دانه بلندی شده . ۹سالش ماشالله

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میگم گوشت تو شیشه هم واسه وزن دهی جنین تو ماه های آخر خوبه؟ 

کلا گوشت قرمز و کباب و خرما تو ماه اخر خیلی خوبه برای وزن دهی جنین، من چون ویار داشتم اصلا از بوی گوشت متنفر بودم خوردنش که دیگه نگم. البته پسرم ۸ ماهه به دنیا اومد، اگر اینا رو میخورین حتما لبنیات و میوه جات و مواد غذایی با طبع خنک هم در کنارش بخورین  تا گرمیجات جنین و خودتونو اذیت نکنه 

من اینقد ترس از زایمان زود دارم اینقد استرس دارم که خدا میدونه اطرافیانم اذیتم میکنن

اصلا استرس نداشته باش 

من کلا تو غربالگریم یه چی عددش بالا بود بهم احتمال زایمان زودرس دادن

آرامش افسانه‌ست ، ما زاده‌ی دردیم 🕊️. 
اصلا استرس نداشته باش  من کلا تو غربالگریم یه چی عددش بالا بود بهم احتمال زایمان زودرس دادن

استرسو که اطرافیانم بهم میدن عزیزم

تازه من قراره سزارین شم و تنهام هیچکسو ندارم💔

استرسو که اطرافیانم بهم میدن عزیزم تازه من قراره سزارین شم و تنهام هیچکسو ندارم💔

زیاد تو جمع و اینا نباش بیشتر خونه باش و فقط استراحت کن 

اگه توان مالیشو داری اتاق خصوصی بگیر شوهرت کنارت باشه

آرامش افسانه‌ست ، ما زاده‌ی دردیم 🕊️. 
منم دوس ندارم ولی مجبورم همون کمشو هم بخورم اخه وزنش کمه😔

اگه حالت بد نمیشه بخور، خیلی خیلی مفیده، من تو کل بارداریم شاید ۲۰۰ گرم گوشت هم نتونستم بخورم اون هم فقط همون ماه اول به زور خوردم یه بار، پسرم خیلی کم وزن و ضعیف بود، مشکلاتش زیاد بود، تیروییدش ۱۵ شده بود و فتق ناف و ضعیفی و ریزه بودنش، خیلی سخت بود ، اما دخترم با وزن ۴کیلو به دنیا اومد اصلا مشکلی نداشتم ، شانسی که اوردم بچه سالم بود و تو دستگاه نرفت، شما هم سعی کن بخورین حتما 

اگه حالت بد نمیشه بخور، خیلی خیلی مفیده، من تو کل بارداریم شاید ۲۰۰ گرم گوشت هم نتونستم بخورم اون هم ...

مرسی گلم بابت پاسخگوییتون🙏🏻♥

واسه دخترتون چی خوردین وزنش خوب شد