2777
2789
دستور بهش میدی انجام میده  مثلا بگی برو کنترل بیار تماس چشمی داره...اعضا بدنش میشناسه

اره بگی چیزی بیار میاره بعضی وقتها اما اکثر وقتها از تماس چشمی طفره می‌ره خیلی هم لج می‌کنه ولی منو نگران کرده مثلا سه ساعت یا چهار ساعت تمام نق میزنه و با هیچی ساکت نمیشه و هیچ هم دیگه گوش نمیده 

اگر تونستی یه مشاوره اعصاب و روان کودک ببر . میتونه از نوعی بیش فعالی باشه . منم تازه فهمیدم پسر بیش فعاله و علائمي داره ک واقعا تعجب کردم اینا بخاطر بیش فعالی هست . مثل عدم تمرکز . کلمه جا انداختن . .....

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بگی چیزی بیار میاره بعضی وقتها اما اکثر وقتها از تماس چشمی طفره می‌ره خیلی هم لج می‌کنه ولی منو ...

چند کلمه حرف میزنه...نمیخوام کلمه اوتیسم بیارم احتمالا بیش فعالی داره دوسداره انرژیش خالی بشه...درضمن دختر۰ من متولد دی ۱۴۰۰ هست اونم خیلی منو میزنه جیشش نمیگه منم میخوام ببرم دکتر

اگر تونستی یه مشاوره اعصاب و روان کودک ببر . میتونه از نوعی بیش فعالی باشه . منم تازه فهمیدم پسر بیش ...

الان تو نت علائمشو خوندم پسر من بعضیاشو داره😢

کلاس چی؟ اینجا فقط نهد هست اونم میترسم بزارم

کلاس نقاشیه شعر و قصه هم میگن یا سوره و عددارو هم باهم میخونن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
چند کلمه حرف میزنه...نمیخوام کلمه اوتیسم بیارم احتمالا بیش فعالی داره دوسداره انرژیش خالی بشه...درضم ...

نه بهش نمیخوره بیش فعال باشه حرکاتش خیلی آرومه شبا ک بیدار  دستاش رو میگیره جلو و راه می‌ره مثل آدم آهنی می‌ره شیشه خواهرش رو برمیداره 

حرفاش فقط کلمه ای هست جمله بندی نیست 

مثلا چندین کلمه ساده مثل باشه چشم دوسه تا اسم و بالا و نی نی و  اب و سلام بابا همین کلمات ساده 

به نظرم لازمه دکتر بره البته بچه من نیست اقوامه ولی من یه مدت پیشش بودم 

ولی به نظرم بچه ی چهار ساله باید خیلی بیشتر حرف بزنه 

چند کلمه حرف میزنه...نمیخوام کلمه اوتیسم بیارم احتمالا بیش فعالی داره دوسداره انرژیش خالی بشه...درضم ...

اونکه شما رو میزنه خب میخوره بیش فعال ولی این آدمو نمیزنه 

فقط مدام پشت سر هم نق میزنه شاید حدود سه یا چهار ساعت 

الان تو نت علائمشو خوندم پسر من بعضیاشو داره😢

خوب ک الان فهمیدی ‌..... الان خیلی خوب قابل کنترل و درمانه . حتما ببر کاردرمانی .

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
اونکه شما رو میزنه خب میخوره بیش فعال ولی این آدمو نمیزنه  فقط مدام پشت سر هم نق میزنه شاید حد ...

نگا بیشتر نق زدنای بچه بخاطر حرف نزدنشه الا نزدیک چهارسالشه ببر گفتار درمانی...بحرف بیاد این مشکلاتش کم میشه