2777
2789
عنوان

مامانایی که پسر ۴سال دارن بیاین تروخدا دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4226 بازدید | 161 پست
من نمیذارم  با بچهای بزرگتر از خودش بازی کنه  میخوام فردا باهاش صحبت کنم  و بگم اگه ...

نه اصلا اینطوری نگو 

مشخصه کنترلگری زیاد داری 

بهش بکن نکن نگو 

کاملا در همه زمینه ها رها کن 

نه اینکه تربیت نباشه 

یعنی استرس نداشته باش که هر رفتار بچت نتیجه اش چی میشه 

خیلی عادی اون حرفی که یکی از کاربرا گفت رو بهش بگو 

که اگر به این قسمت بدن دست بزنی عفونت میکنه و باید بستری بشی و ...

تا الان شوهرم فقط میگفت الکی حساسی  بچه هیچی حالیش نیست  امشب وقتی این همه گریه ی منو دی ...

رسانه زیادی هم خوب نیست 

هم گوشی هم تی وی 

اضطراب در کودک ایجاد میکنه 

برای اینکه خودش رو اروم کنه میره سمت خود تحریکی

ببرش کلاس ورزش 

ببرش پارک انرژی اش تخلیه بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز در رابطه با بدغذایی و کم غذایی تجربه ای داری؟

ششوهرم با بی رحمی با اشتها میومد سر سفره غذا رو میخورد بچه ها از ترس اینکه بابا غذا رو تموم نکنه میومدن وسط

ولی یه راه عالییی برات میگم درجا مشکلت حل بشه

وقتایی که بچم اشتها نداره مخصوصا پسر بزرگم اونقدر بعد مرضی کم غذا شده بود حد نداشت هر وقت اینطور میشن:

میرم از گوگول یا اینستا یا هر جا میزنم چالش غذا

طرفو نشون میده چنان با آب و تاب غذا میخوره صداش رو هم میشنویم آدم وقتی گرسنه هست دلش ضعف میره

گوشی رو میزارم سر سفره فیلم ها رو یکی یکی میزارم بعد ما هم از گرسنگی شروع به غذا خوردن‌میکنیم اگرم بچه دلش همون غذا رو خواست میگم فعلا این غذا رو بخوریم ضعفمون از بین بره تا بعدا ازینا بپزم

سعی میکنم مسابقات غذا خوری ییا صدای غذای خوشمزه یا صدای غذاهای ایرانی بزارم ولی تا جایی که ممکنه خوردن چیبس و پفک رو نمیزارم

من بچه بودم مادرم بچه های همسایه رو دعوت میکرد میگفت بیایین سر سفره ما هم یکم بخورید بعد اونا حمله میکردن غذا بخورن منم یکم غذد میومدم منم بچه بودم اصلا غذا نمیخوردم

ویتامین دی هم اشتهای بچه رو باز میکنم دی هزار یا دی دوهزار خوبه

بخدا نمیدونم هدفش چیه اصلا 

اصلا واکنش منفی نشون نده 

داد نزن 

دعواش نکن چون ممکنه برای جلب توجه بیشتر این کارها رو بکنه و هم اینکه شخصیتش تخریب میشه

بی تفاوت رفتار کن و خودتو بزن به اون راه 

از یه مشاور کودک هم کمک بخواه تا راهکار اساس پیدا کنی

به نظرم طبیعی نیس تا حدی که کنجکاوی باشه مثل گاهی به خودش ور بره را میشه پذیرفت اما اینکه با معقد خودش بازی کنه یا به دختر دیگه بگه این کار را بکن نه عزیزم در هر صورت توی زندگیت عاشق بچه ت باش و ازش بدت نیاد حتما ببرش مشاور و ببین باید چیکار کنی 

من هرچقدر تحقیق میکنم میگه نشونه های خطرناکی هستن  اصلا نمیدونم رفتار درست چیه

رفتار درست اینه که بابت این کارش اصلا دعواش نکنی وقتی دیدی مشغوله بدون اینکه چیزی در مورد کاری که می کنه حواسش رو پرت کنی و مشغول یه کار دیگه اش بکنی، نذار تنها بمونه ازش غافل نشو 

با یه روانشناس هم مشورت کن

همون پارسال که پسرتون فیلم بد توی گوشی همسرتون دید باید می بردیدش پیش مشاور یا درست براش توضیح می دادید

الانم هم اولا مطمئن شید دوباره فیلم ندیده و دوما از مشاور کودک کمک بگیرید.....تا این حد رفتارها نرمال نیست

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
نکن این کارو این زبون تند و تیزت کار دستت میده برمیگردونه به خودت بای 

اامیدوارم خدا عقلت بده البته میتونم جوابتو بدم 

اما اگه جوابتو بدم باخودت فرقی ندارم دیگه 

پس سکوت میکنم

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
پسر منم ۴ سال و ۴ ماهشه افعال رو اشتباه میگه  حرف زدن پسر شما کجاش مشکل داره

مشکل داشت اما خداروشکر ۹۰درصد بهترشده بچم ۳سال و ۹ماهشه

اامیدوارم خدا عقلت بده البته میتونم جوابتو بدم  اما اگه جوابتو بدم باخودت فرقی ندارم دیگه  ...

عزیزم ناراحتی نداره واقعا بپذیر که 

که اون نظری ک گفتی پسرمن اینجوره پسرتو اینجور 

واقعا برای من ناراحت کننده بود و میتونستی بهتر بیان کنی 

پسر من پسر عاقلیه توی هرجمعی میره همه از طرز مودب صحبت کردنش و رفتارش تعریف میکنن 

ماشالله اصلا به پسر ۴ساله نمیخوره 

ولی این مشکلیه که خودم دارم باهاش دستو پنجه نرم میکنم تا پسرم  فراموش کنه 

شما نباید زود قضاوت میکردید

عزیزم ناراحتی نداره واقعا بپذیر که  که اون نظری ک گفتی پسرمن اینجوره پسرتو اینجور  واقعا ...

پس گلم بزاربا زبون خودتون حالیتون کنم 

مقصرشما وپدربجه هستین بچه ادم وقتی چیزی ندیده باشه هرگزازاین کارانمیکنه متاسفانه بدکوتاهی کردین انیدوارم به بجتون تحاوزنشده باشه..... 

درهرصورت بچتون شدیدااااا احتیاج به مشاورداره تا ریشه مشکلو پیداکنه  شرمنده سریع ورک حرفموزدم

عزیزم ناراحتی نداره واقعا بپذیر که  که اون نظری ک گفتی پسرمن اینجوره پسرتو اینجور  واقعا ...

امیدوارم بچتون مورد سواستفاده قرارنگرفته باشه......