2777
2789
عنوان

مامانایی که پسر ۴سال دارن بیاین تروخدا دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4226 بازدید | 161 پست
من خیلی راجع به این قضیه خوندم، چون پارسال دختر خودم که ۵ سالش بود یه مقطع کوتاهی اندام جنسی خودشو ک ...

آره دعوا کردن بچه رو بدتر می‌کنه و گاهی شرطی می‌کنه توی این مسأله.

دقیقا اسی باید روی محبت و نکات خوبی که گفتید زوم کنه.

محبت واقعا غوغا می‌کنه.

من حتی پسرم یه مدت همش می‌پرید و کارهای خطرناک میکرد،هر چی دعواش میکردیم فایده نداشت،حتی کارتن های هیجانی رو براش کم کردم باز دست بردار نبود تا اینکه شبها قبل از خوابش دیدم با بوسیدن و بغل کردن و وقت گذاشتن حتی در حد پنج دقیقه خود به خود رفتارهایی که اذیت کنندست کمتر و گاهی حذف میشه و واقعا اثر داره

نترس.منم تو چهار سالگی تجربه ی مشابهی داشتم یه بار هم تو۸سابگی.شما با همون دوستی و مهربونیت و محبت ک ...

من نمیذارم  با بچهای بزرگتر از خودش بازی کنه 

میخوام فردا باهاش صحبت کنم 

و بگم اگه بخوای اینجوری رفتار کنی دیگه هیچکس باهات بازی نمیکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیذارم  با بچهای بزرگتر از خودش بازی کنه  میخوام فردا باهاش صحبت کنم  و بگم اگه ...

قبل این‌کار حتما با مشاور صحبت کن. دعواش نکن، اون اصلا درکی از این ماجرا نداره. فقط کنجکاوی و شناخت بدنه.

یه بار من دیدم دخترم به خودش دست می زنه، من فقط بهش گفتم قبل و بعدش حتما دستتو بشور. همین  حدود ۴ ساله بود، بعد یه مدت خیلی کوتاه کلا از سرش افتاد. 

قبل این‌کار حتما با مشاور صحبت کن. دعواش نکن، اون اصلا درکی از این ماجرا نداره. فقط کنجکاوی و شناخت ...

اول حتما یه مشاور پیدا میکنم باهاش صحبت کنم ببینم رفتار درست چیه 

خیلی ناراحتم حس میکنم پدر مادر خوبی نیستیم که بچم توی این سن درگیر همچین چیزی شده

برات خلاصه شو میگم ۱- اول اینکه نباید انتظار داشته باشی کامل حذف بشه  ۲- باهاش صحبت کن و بهش ...

قبول ندارم

بچه درک نداره، اونوقت دوست داره، دائم بخواب یازودبخواب تابتونه این کارانجام بده ، چون مجوزش خودمون دادیم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

اسی در مورد ناراحتی در مورد همراهی نکردن نسبت به همسر محترمتون که ان شاءالله سایه اش بالا سر شما و فرزند گلتون باشه،میخوام بگم بحث تربیت توی خونه غالبا به مادر برمیگرده و مادر می‌تونه مدیریت کنه منتها سیاست و یه مدت صبر و حوصله میخواد.نگران نباش درست میشه.

من یادمه شوهرم بابت کارش چون اینستا داره یه مدت حواسش به یه سری مسائل نبود.

مثلاً یه چند بار کلیپهای طنز میدید که خانمها پوششهای درستی نداشتن یا گاهی اتفاقی کلیپهای این تیپی میومد،یه مدت با ملایمت و دلسوزی متوجهش کردم که چقدر اینا برا بچه آسیب داره،گروه یکم ناراحت شد ولی نذاشتم به چالش و ناراحتی بره و خداروشکر یه مدته شوهرم بیشتر دقت می‌کنه اما باز گاهی حواسش نیست ولی من گاهی با اشاره یا یه کلمه که چالشی پیش نیاد متوجهش میکنم.

سینما خانگی هم خودم مدیریت کردم.

گوشی رو هم رمز گذاشتم و اصلا نمی‌ذارم تنها اینستا برن.

مادرهای عزیزی که با افتخار توی این سن برای بچه گوشی میخرم و بچه رو پای اینستا و هر رقص و هر لفظ و صحبتی می نشونند واقعا دارن به بچه و بچه هایی که با بچشون در ارتباطند ظلم میکنند و بچه رو دچار آسیبهای مختلف میکنند.

ای کاش والدین بیشتر هوای بچه ها رو داشته باشند.

سوق دادن بچه ها به سمت بازی،ورزش،خلاقیت و کاردستی و حتی دیدن کلیپ و جهت دادن فکر بچه توی موضوعات مد نظر حتی از نظر کارتن و موسیقی واقعا می‌تونه خیلی تو مسیر تربیت کمک کننده باشه.

اینا غالبا به مادر برمیگرده.نگران نباش درست میشه. من یادمه شوهرم بابت کارش چون اینستا داره یه مدت ح ...

تا الان شوهرم فقط میگفت الکی حساسی 

بچه هیچی حالیش نیست 

امشب وقتی این همه گریه ی منو دید 

گفت تلاش میکنیم باهم از سرش بندازیم 

من پسرم اصلا نمیدونه اینستا چیه 

برنامه کودکارو میشینیم باهم نگاه میکنیم 

اول حتما یه مشاور پیدا میکنم باهاش صحبت کنم ببینم رفتار درست چیه  خیلی ناراحتم حس میکنم پدر ما ...

کنجکاوی

نگزان نباش

بابچهای دیگه مقایسه نکن، اونهاهم حتماازاین دست مواردپیش آمده، کم یازیاد، شماکه ازهمه خبرندارید

الان سن مطالعه اش شروع شده، دائم کتاب متنوع بخر براش، جهت فکریش عوض کن، سرگرمش کن،

بچهاعاشق خاک بازی وآب بازی هستن، بگذارانرژیش تخلیه بشه وروانش آروم

اگرمشاهده کردی این کارمیکنه، بگو نکن، یک وقت به خودت آسیب میزنی وزخم میشه و...البته بهترین کاراین حواسش پرت کنی،

دقت کن چه زمانی این کارمیکنه، قطعازمان بیکاری وزمانی که شمانیستی، پس وقتش پرکن

کاغذقلم، انواع دفتررنگ آمیزی، چسب قیجی و...دراختیارش بگذار، تا ذهن وفکرخودش مدیریت کنه، و مشغول بشه، 

دستشویی میره مطلقی بهش دست نزن، موقع شستن، 

لباس پیشش عوض نکن، فیلم های که بافرهنگ ماسازگارنیست و...نگاه نکنید

بازم میگم نگران نباش

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
برات خلاصه شو میگم ۱- اول اینکه نباید انتظار داشته باشی کامل حذف بشه  ۲- باهاش صحبت کن و بهش ...

گزینه ی دو و سه اصلا درست نیست.

متأسفانه مدتها پیش من یه کلاس مشاوره میرفتم که مشابه این تجهیزات غلط و آسیب زا رو داشتن و خیلی به فکر فرو رفتم 

بعد فهمیدم مبنای غربی داشته که این مجوز رو میده در حالیکه بعد که تحقیق کردم دیدم اصلا حرفشم درست نبوده و اتفاقا برای بچه آسیب ایجاد می‌کنه.

نکته های بعدی به ویژه محبت و مشغول بودن بچه و حساس نکردن بچه رو کاملا موافقم و خود به خود به مرور از سر بچه میوفته.