shadiem مدیر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 127 عنوان دوستان حالم بده با یکی ۲ سال رل بودم الان ک دیدمش خوشم نمیاد | مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 29 پست چی بگم بهششش؟چجوری تموم کنم اگ دوسش ندارم چرا وقتی ب روزایی فکر میکنم ک اون نیس خودکشی سمتم میاادد من بدون اون میمیرممممممچیکار کتم؟؟بنظرتون افسردگی گرفتم؟؟ 1403/03/04 | 19:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shadiem مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 127 برا چی؟؟؟ اونجا حرف بزنیم شاید یسری چیزا بگی حالم خوب شه
delbar_arom عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 516 اون پسر خورد میشه میدونم فداش بشم ایشالا تا صب بمیرم کاشکی بمیرم ولی ناراحتی اون پسرو نبینم نه عزیزم این حرف نزن میدونم سخته بشین فکراتو بکن ببین از چیش خوشت نمیاد قیافه اخلاق یا چی ولی سر سری تصمیم نگیر ♥️امیدوارم هر دوتون خوش باشین تهش😊♥️
shadiem مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 127 نه عزیزم این حرف نزن میدونم سخته بشین فکراتو بکن ببین از چیش خوشت نمیاد قیافه اخلاق یا چی ولی ... اخلاقش عالیه خیلی دوسم داره خیلی زیاد واسه ب دست آوردند هر کاری کردهفقط اون روز دیدمش حس میکنم بهش حس ندارم چیکار کنم؟چی بگم بهش بخدا پسرخ خورد میشه ۵ ساله منومیخااد
shadiem مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 127 من که نفهمیدم پنج ساله میخوادتت دوساله دوستی. تازه دیدیض هزار بار ديدمش
_الیاسین_ عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 1968 اخلاقش عالیه خیلی دوسم داره خیلی زیاد واسه ب دست آوردند هر کاری کرده فقط اون روز دیدمش حس میکنم بهش ... عجله نکن بازم ببینش شاید نظرت عوض شد میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️
shadiem مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 127 عجله نکن بازم ببینش شاید نظرت عوض شد اره دوباره ببینم شاید حالم خوب نیس باید ببینم وگرنه من خیلی دوسش دارم چرا یهو اینجوری شدم شاید یکی دعا نوشتهه
_الیاسین_ عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 1968 اره دوباره ببینم شاید حالم خوب نیس باید ببینم وگرنه من خیلی دوسش دارم چرا یهو اینجوری ... ب این چیزا فک نکن گاهی پیش میاد آدم همچین حسی داشته باشه میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️
shadiem مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 127 ب این چیزا فک نکن گاهی پیش میاد آدم همچین حسی داشته باشه واقعا ینی اونایی ک عاشق همن این حس میاد بینشون؟
_الیاسین_ عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 1968 واقعا ینی اونایی ک عاشق همن این حس میاد بینشون؟ شاید!فقط بهت میتونم بگم عجله نکن تا تصمیم درست رو بگیری میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️
shadiem مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 127 شاید! فقط بهت میتونم بگم عجله نکن تا تصمیم درست رو بگیری عجله توی چی؟ینی باهاش کات نکنم؟آخه چن روزه دنبال بهونم ک تموم کنیم