سلام پسرم چهارسالشه گفتار عادی داره ولی خیلی توضیح بده نه نداره خلاصه خیلی خسته درموندم هرکس یه چیزی میگ ارتباطم با بچه ها میگیره لطفا بگیدبچه هاتون ازنظر توانایی درچه حدن از نظر گفتار ورفتار وبازی وغیره
غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست من هم دخترش کم صحبت میکنه ولی مشکلی فکر نکنم باشه . عوضش پسر من بسیار پر حرفه جوری که خودم خجالت میکشم و بهش گوشزد میکنم تموم کنه وراجی رو . همه رو هم محرم میدونه هر حرفی رو میزنه . فکر نمیکنم دسته گل شما مشکلی داشته باشه .
چرت وپرت گویی داره حرف بی ربط خیلی میزنه واینکه باخودشم خیلی حرف میزنه ولی مثل بقیه بچه هانمیاد همه چیو توضیح بدهگزارش دهیش کمه
غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم
دوست من هم دخترش کم صحبت میکنه ولی مشکلی فکر نکنم باشه . عوضش پسر من بسیار پر حرفه جوری که خودم خجا ...
خوشبحالت دلم خواس بچه ی منم اینجوری باش
نه بخدا خوب نیست . نمیدونی چقدر خجالت میکشم . متاسفانه پدرش خیلی پر حرفه . اصلا حساس نشو روی بچت . هر کی هم حرفی زد بگو بچم نرماله و مشکلی نداره . من پسرم خیلی لاغره. مادر شوهرم میگفت خیلی استخونیه بهش گفتم عوضش هم خودش راضیه هم من راضیم که در گیر اضافه وزن بچم نیستم . ساکت شد دیگه . خواهش میکنم قوی باش . بچه به مادر قوی نیاز داره تا پشتش باشه
نه بخدا خوب نیست . نمیدونی چقدر خجالت میکشم . متاسفانه پدرش خیلی پر حرفه . اصلا حساس نشو روی بچت . ه ...
خیلی اعتماد بنفسش پایینه
عزیزم بهش حس خوب بده . بهش امید بده عشق بده خوب میشه بخدا . تو حسن رو خوب کن اون هم خوب میشه . باهاش حرف بزن براش توضیح بده هر چیزی رو . بذار جوابت رو بده مثلا من پسرم خیلی لجبازه شدید .وقتی لج میکنه من صدامو بچه گونه میکنم میگم من خیلی دوستت دارم ولی تو همش دلمو میشکونی بعد آروم میشه و میگه نه منم دوستت دارم .اصلا لجبازیش یادش میره.قلقشو پیدا کن
جاری من دو تا نوه ۴ ساله داره یکیشون جز خودشون هیچکس نمیفهمه چی میگه اون یکی قشنگ میشوره پهن میکنه ادمو😂بچه ها مثل هم نیستن.بچه دوست نداره توضیح بده.زوره مگه
جاری من دو تا نوه ۴ ساله داره یکیشون جز خودشون هیچکس نمیفهمه چی میگه اون یکی قشنگ میشوره پهن میکنه ا ...
خداکنه بچه ی منم خوب صحبت کنه