2777
2789
عنوان

هر روز یه دونه کپسول نوافن مصرف کنم عوارض نداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 36 پست
مثلا پوکی استخوان میاره یا آلزایمر؟ در چه حد بده

پوکی استخوان کبد و کلیه و ...

اگه دکتر داده ک چاره ای نیست خب انشاالله زود خوب بشی😘

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا خوب نیس عزیزم منم دکتر برام نوشته 

برا چ مشکلیت نوشته نوشته نوافون دقیقا

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

برو ویزیت شو،  برات میگه.

کلی دمنوش و روغن میدن گیاهی حالمو بدتر میکنه

يه وقتايي يه آهنگ اونقدر حرف دلتو ميزنه که دوست داري بري يقه خواننده رو بگيري و بگي لعنتي تو اينارو از كجا ميدونی:)
[QUOTE=340295566]عزیزم پس برا درد میگیرن شدید چی خوبه [/QUOTE  باید از دکتر بپرسی

خب دکتر همینو نوشت برام🤦🏻‍♀️

يه وقتايي يه آهنگ اونقدر حرف دلتو ميزنه که دوست داري بري يقه خواننده رو بگيري و بگي لعنتي تو اينارو از كجا ميدونی:)
پوکی استخوان کبد و کلیه و ... اگه دکتر داده ک چاره ای نیست خب انشاالله زود خوب بشی😘

اصن خوب نمیشم تا آخر همین وضعمه و بدتر میشه تو راهکاری نداری چی خوبه برا میگیرن 

قرص کافئین خوبه؟

برا چ مشکلیت نوشته نوشته نوافون دقیقا

میگیرن و تب داشتم 

میگیرن و تب داشتم 

اها ن اصلا برا میگرن خوب نیس نوافون دکترمن میگف درسته ارومت میکنه ولی بعد یه مدت نه دیگه بعدم کبد کلیه ب مرور نابودمیشه کاش منم یه جایگزین براش بتونم پیداکنم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

من حتی پریودم میشم نمیخورم مثل الان ک دارم از درد ب خودم میپیچم اولین روز پریودمه ولی قرص نمیخورم از ...

منم مث تو بودم عزیزم ولی دیگه قدرت تحمل ندارم خسته شدم 🥲

منم مث تو بودم عزیزم ولی دیگه قدرت تحمل ندارم خسته شدم 🥲

میگن طب سوزنی برا میگرن خوبه حالا راجبش پرس و جو کن شاید بهتر شدی🩵 من بخاطر فکم ی مدت ناپروکسن میخوردم هنوزم درد میگیره ولی دیگه نمیخورم

اصن خوب نمیشم تا آخر همین وضعمه و بدتر میشه تو راهکاری نداری چی خوبه برا میگیرن  قرص کافئین خو ...

قرص نه اما جاریم میگرن داره قهوه اسپرسو میخوره میگه دیگه خبری از میگرن و سردردام نیست

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

قرص نه اما جاریم میگرن داره قهوه اسپرسو میخوره میگه دیگه خبری از میگرن و سردردام نیست

اونم اعتیاد اوره 😑