2777
2789

بستگی داره کی باشه

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی دوست دارم فحش بدم و بلاک کنم اما نمیشه اصولا😂🙄

ولی من همیشه زود سین میزنم چون خودم از دیر سین زدن حس بد می گیرم و خیلی رک به اون ادم می گم که با دیر سین زدن حس بی اهمیت بودن بهم دست میده مگه اینکه دلیل منطقی داشته باشه 

خسته ام،نفسم بالا نمیاد،قلبم درد میکنه،دلم مرگ می خواد،،ولی هنوز دختر کوچولو درونم بهم میگه؛نه مامانی دست نگه دار من هنوز کلی آرزو و رویا دارم،،منم تصمیم گرفتم بهش بگم چشم،،تنهام و فقط خودم و خدا رو دارم ولی این لشکر دو نفره می ارزه به همه دنیا 🌊🌧️🌏✨🐼۱۴۰۳/۱/۱۸
2805

بی محلی و بیخیالی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یکی پیامش دادم بعد نیم ساعت جواب داد احوال پرسی رو کش دادم دیگه بعدی رو جواب نداد تا ۹ ساعت بعد این حدودا دیگه فکر کردم کلن جواب نمیده تا جواب داد منم 

سین نکردم پیامش کلن حذف کردم یعنی سین نکردم کلن جوابشم ندادم

دیگه هم پیامش ندادم

سلام عزیزم برای لاغری شکم چیکار کنم  اینم بگم که واسه ورزش تنبلم راهکار دیگه داشتی در خدمتم

سلام گلم، برای شکم نکته بسیار مهم تغذیتون هست
این گروه مواد غذایی باید محدود شه: 
برنج، نان، روغن، قند مصنوعی، فست فود و هله هوله

کالری شمار نصب کن 

وزن ضربدر ۲۰ منهای ۱۰۰،جواب به دست اومده میشه کالری مجازت که باید در طول روز مصرف کنی 

دوروز در هفته فست بگیر(یعنی کالریت بیشتر از ۵۰۰ تا ۷۰۰ نشه) تو روز فست آبپز مصرف کن تا گرسنگی نکشی 

مصرف کربوهیدرات ساده و چربی مضر رو کاهش بده و پروتئین و فیبر بیشتر مصرف کن

چربی سوز هایی مانند چای سبز، قهوه، فلفل و زیره و... مصرف کن
اگه کالری شماری سختته فقط هفته اول انجامش بده تا قلق کم خوردن دستت بیاد.
فست رو حتما بگیر تا از استپ وزنی جلوگیری کنی
این از رژیم
حالا میریم سراغ رژیم شوک! که وقتی دچار استپ وزنی میشید باید طبقش پیش برید: 
روز اول: ۲۰۰۰ کالری+فست فود
دوم: فست ۵۰۰ 
سوم: طبق کالری مجاز
چهارم: فست ۵۰۰
پنجم: طبق کالری مجاز
ششم: فست ۵۰۰
هفتم: وزن کشی

رژیم تثبیت وزن هم وزن ضربدر ۳۰ منهای ۱۰۰
باید هفته ای ۱۰۰ کالری اضافه کنی تا به کالری مجاز تثبیت وزن برسی
به هیچ وجه چیزیو حذف نکن و هرچی دلت خواست به مقدار کم بخور تا حریص نشی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
ممنون گلم حتما ذخیره می کنم تو گوشیم

خواهش میکنم موفق باشید ان شاءالله 💙