2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یکی میدونم خیلییی خوبه بزار اسمشو پیدا کنم

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)

شون استفاده می‌کردم بد نبود فاقد چربی بود چربی نداش ولی اگه جوش خیلی داری کاور آنچنانی نداره 

من روش پنکیک میزدم برای کاور

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
بایودرما بی رنگ رو دارم یه چیز رنگی هم میخوام حالا یا ضدافتاب یا بی بی سی سی یا کرمپودر فقط خوب ب ...

BYZANCE

همش با حروف بزرگ روی کرمه رنگش هم ۳ تا رنگ داره دیگه با توجه به پوستت 

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)
شون استفاده می‌کردم بد نبود فاقد چربی بود چربی نداش ولی اگه جوش خیلی داری کاور آنچنانی نداره  ...

جوش خیلی ندارم فقط چون مستعد جوش هست پوستم، میگم یچیزی باشه مناسب نوع پوستم باشه که بیشتر جوش نزنم پوشانندگیش خوب روبه بالا باشع

BYZANCE همش با حروف بزرگ روی کرمه رنگش هم ۳ تا رنگ داره دیگه با توجه به پوستت 

بیزانس.. اسمش رو شنیدم چند وقت پیش رو پوست دوستم دیدم زیاد خوب نبود

شاید برای اون اینجوری بوده

پوشانندگی هم نداشت

2810