2777
2789
عنوان

همسرم از جنسیت بچمون ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2443 بازدید | 103 پست
ای خدا پ من چیکارکنم سه تادارم سومی ناخواسته بود قرص بم نمیسازه طبیعم مطمئن نیستم یعنی جرئت ندارم ری ...

من تازه با قرصم حامله شدم. با ایودی هم حامله شدم. اصلا نمیدونم چ غلطی کنم دل بزنم ب دریا مثل قدیما تند و تند بزام

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

اره خیلی پشیمونم مادرشوهرم ۲۵ساله ک داره خیلی راضیه من نباید میذاشتم اشتباه کردم

بعد زایمان برو درار .یا موقع زایمان درش بیار .دستگاهش باعث خونریزی میشه و کلا جالب نیس .😕لوله هات میبستی  قطع نه هاا میبستی یا شوهرت قرص بخوره جلوگیری .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد زایمان برو درار .یا موقع زایمان درش بیار .دستگاهش باعث خونریزی میشه و کلا جالب نیس .😕لوله هات م ...

دوسندارم خودم نازا کنم لوله هام‌نمیبندم. ایودی هم موقع زایمان درش میارن.البته اگر ب بچم اسیب نزنه تا برج ۸

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

بیچاره این بچه شوهر خاله منم سر بچه دوم که دختر بود خالم مجبور کرد سقط کنه بعد از اون خدا زدتش و تا ...

من ک زیر بار سقط نمیرم این هدیه ی خدا هست خودم خوشحالم ک دخترم‌قراره خواهر گیرش بیاد

میگن مسولیتش زیاده بعدم چون ما ی دختر داشتیم دوسداشت پسر گیرش بیاد . خودم ن خاهر دارم ن برادر . از ا ...

اول میخاسم بهت بگم ناراحت نباش چون دختردارین همسرت دوست داره ازجفتشون داشته باشین خب طبیعیه ولی این پستتون ک گفتین خرج نمیکنه... واقعا ناراحت شدم ناشکری خیلی بده خیلی بد بهاش صحبت کن ...

حالا من یه دختر دارم الانم باردارم، من و شوهرم همش خدا خدا میکنیم که این یکی هم دختر باشه، به نظرم پ ...

عزیزم اینایی که گفتی اصلا ربط نداره..خیلی ها دیدم ۴ تا پسر بزرگ کردن یکی از یکی بهتر...دخترا براشون توصف هستن..

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
بیچاره این بچه شوهر خاله منم سر بچه دوم که دختر بود خالم مجبور کرد سقط کنه بعد از اون خدا زدتش و تا ...

بله تاوانش سنگینه من وقتی اسم سقط میاره قلبم میخاد وایسه خیلی بهم سخت میگذره . خودم و دخترم همش دعا میکنیم میگیم نی نی سالم ب دنیا بیاد و خیلیم خوشحالیم از اومدنش

طبیعی هست واکنش همسرت .دوست داره داشته باشه.همسرمنم همینه پسر داره دوست داره دختر داشته باشه.میگه به هیچ عنوان دیگه پسر نمی‌خوام.ناراحت شدن شما هم طبیعیه ناراحت نشوبرای دخترت خوشحال باش خواهر داره

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
اول میخاسم بهت بگم ناراحت نباش چون دختردارین همسرت دوست داره ازجفتشون داشته باشین خب طبیعیه ولی این ...

گلم نمیده خب چیکار کنم. میگم شیاف بخرم میگه ولش کن اگر خاس بمونه. میگم قرص اهن بخرم میگه ولش کن نمیخاد بخوری. میگم ازمایش دارم میگه نرو میگم‌سونو میگه نرو مجبورم همش خودم جور میکنم . تا الان ک ۴ماهم هس حدودا ۱۲میلیون خرجم‌شده بخدا. خدا خیرش بده مامانم گفت پول زایمانت خودم میدم

حالا من یه دختر دارم الانم باردارم، من و شوهرم همش خدا خدا میکنیم که این یکی هم دختر باشه، به نظرم پ ...

دختر منم عاقل  و احساساتیه. خیلیم دوسش داریم. 

اول میخاسم بهت بگم ناراحت نباش چون دختردارین همسرت دوست داره ازجفتشون داشته باشین خب طبیعیه ولی این ...

تو شرایط سخت همیشه تنهام میذاره عادتشه زیر بار مسولیت هاش شونه خالی کنه. بار اولش نیست. 

عزیزم اینایی که گفتی اصلا ربط نداره..خیلی ها دیدم ۴ تا پسر بزرگ کردن یکی از یکی بهتر...دخترا براشون ...

بله میدونم درصد کمش هم اینجوریه،

برادر خودم به قول همه بهترین پسر بود الان یکساله رفته حتی یه زنگ به مامان بابام نمیزنه،

ولی ما دوتا خواهر، شوهرامون جونشون درمیره واسه مامان بابای ما