2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون رو یکسال دیر تر مدرسه فرستادن پشیمون نیستید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 26 پست
اره اگه بفرستمش میفرستم بره غیر دولتی  اره متوجه هستم چی میگید ولی من نگرانم اسیبی نبینه یا اع ...

با چیزی که میگید زیاد متفاوت نیست با بچه ها بعدش هم توی این سن ها بچه ها فوق العاده با هم مهربونن به هم کمک هم میدن و از هم حمایت میکنن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من کلاس اولش مصادف شد با کرونا گفتم شاید تموم بشه و اینکه ایشون مشکل جسمی داره ولی این موضوع برا ...

عزیزم مشکل جسمیش چیه؟ اگه دوست داشتی بگو

دخترمنم مشکلش پاهاشن کف صاف شدید و سرعتش کمه خیلی 

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

با چیزی که میگید زیاد متفاوت نیست با بچه ها بعدش هم توی این سن ها بچه ها فوق العاده با هم مهربونن به ...

اتفاقا دوتا همسایه دارم همسن دخترم هستن قرارع باهم برن پیش  خیلی هواشو دارن ولی من بازم ته دلم یه غمی هست😓

اتفاقا دوتا همسایه دارم همسن دخترم هستن قرارع باهم برن پیش  خیلی هواشو دارن ولی من بازم ته دلم ...

به نظرم شما با خودت نمیتونی کنار بیای وگرنه بچه با خودش کنار اومده سعی کن اروم باشی سال دیگه هم بخواد بره همینه . برعکس مدرسه بچه رو روی نظم میاره خواب و خوراکش درست میشه شاید همین به درمانش؟هم کمک کنه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
به نظرم شما با خودت نمیتونی کنار بیای وگرنه بچه با خودش کنار اومده سعی کن اروم باشی سال دیگه هم بخوا ...

اره توکل برخدا حالا چن روز دیه میبرم ارتوپد معاینه کنه ببینم چی میگه ممنوت ک وقت گزاشتی

دوست خوبم اگه مشکلت اینه در آینده دخترات یه پشت داشته باشن بذار یه چیزی بهت بگم خیالت رو راحت کنم من خودم داداش دارم به جز دردسر و استرس هیچی نداره نه برامامان بابام نه ما خواهرا تازه پسر بدی هم نیست و اینه و منی که دخترم هزار برابر بیشتر از داداشم و پسرای دوروبرم به درد خانوادم میخورم - واسه جاری هم بذار کلاس بذاره تازه اون اول مصیبتش هست و تو اول خوشیات ، تو به خودت برس باشگاه برو شیک باش پوست خوب تن سالم اونم با وجود یه پسر بچه شیطون نمیتونه مثل تو به خودش برسه قطعا اون موقع هر وقت کلاس گذاشت و مستقیم بهت تیکه پروند یا گفت تو پسر نداری یا هر چی بگو واااااااااای باورت میشه من همیشه میگم خدا صبر بده به فلانی ( اسم جاریت رو بگو) من که سر بچه دومم هی میگفتم خدایایه دختر بهم بده هم یه همدم گیر دخترم بیاد هم خودم نخوام یه عمر دستم دنبال پسر بچه و استرس و شیطنتاش باشه دختر هم مونس مادره هم دردسرش کمتره اون کلاس بذاره و کنایه بزنه هزارتا جواب هست

*مربوط به تایپک پسر داشتن

اسی جان بهتره به جای معاشرت با جاری های نادونت پبگیر سلامت دخترت باشی که شما به دنیا آوردیش

شما که بچه ات مریضه اگه یکی دیگه بزاد واقعا فرصت نداری به این طفل معصوم برسی

انصاف نیست

داشتن دو تا بچه کلا وقت آدم را می گیره دیگه فرصتی نمی مونه برای بها دادن به حرف جاری