2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا خودشون بهم اعتراف کردن هر کس اومده سمتم بهش بیمحلی کردم بعدها اعتراف کردن ک همش بخاطر رابطه و س ...

خب اینکه من میگم اینطوری نیست.

دلش میخواد یه چراغ سبز از من ببینه .یکبارم بهم گفت ازدواج نکردم شما ازدواج کردی 

مشخصه رویا و توهم ازدواج با یه نگاه برت داشته. آروم باش.  با این هول برداشتن هات زندگیتو خراب میکنی و افسارتو میدی دست مردهای دریده انقدر که ساده گول میخوری. با یه نگا تا ازدواج رفتی بیاد بهت بگه میخوام زنم شی خودتو قیمه قیمت میکنی براش تهشم مثل چی ولت میکنن میرن

یعنی شما شوهراتون این قصد رو داشتن اومدن سمتتون؟ ابراز علاقه فقط واسه همینه؟ به نظرم به رابطه هاتون ...

آفرین شما یکم مثبت هستید.

البته مردی نمیتونم حساب کنم روی نظرتون .هرچند دلم میخواد باور کنم واقعا 

آفرین شما یکم مثبت هستید. البته مردی نمیتونم حساب کنم روی نظرتون .هرچند دلم میخواد باور کنم واقعا&n ...

ببینید پسری که واقعا قصدش خوب باشه اول رابطه ازتون درخواست بیجا نداره. تمرکزش روی آیندس. شما حق داری بدبین باشی. الان پسرا خیلی دنبال پر کردن اوقات فراغت هستن. دخترا هم البته تعریفی ندارن

خب اینکه من میگم اینطوری نیست. دلش میخواد یه چراغ سبز از من ببینه .یکبارم بهم گفت ازدواج نکردم شما ...

چی بگم والا نظر خودت چیه؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
چی بگم والا نظر خودت چیه؟

یکبار فقط باهاش حرف زدم ولی نزاشتم ادامه بده .

در این حدکه بهم گفت ازدواج کردی ؟سه ساله همو میشناسیم دورادور.

گفت من سنم کمه ولی به بیشتر میخورم و اینا

جمله آخرت نشون میده مستعد هستی ازت سواستفاده بشه.. ناراحت نشو

نه نه من هیچ وقت نمیزارم مردا ازم استفاده کنن.

اگه اینجوری بودم که حرف زدن با این آقایی که میگم و ادامه میدادم.

نه نه من هیچ وقت نمیزارم مردا ازم استفاده کنن. اگه اینجوری بودم که حرف زدن با این آقایی که میگم و ا ...

الان پسرا مد کردن اسم ازدواج سفید واینا انجام خیلی حواست باشه نمیدونم کی اینارو مد کرده

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
خب اینکه من میگم اینطوری نیست. دلش میخواد یه چراغ سبز از من ببینه .یکبارم بهم گفت ازدواج نکردم شما ...

ببین عزیزم راحت اعتماد نکن ...می‌دونی چیه 

طبیعت مرد همینه ...رابطه جنسی براش اولویت اصلی زندگیشه ...ببین نمی‌دونم چطور بیان کنم ولی طبق نظر روانشناسان مردها رابطه جنسی برقرار می‌کنند تا ب عشق برسند