2777
2789

سلام

خیلی از دخترا وقتی عقد میکنن بلافاصله سر خونه و زندگی شون نمیرن و حتی نققه دریافت نمیکنن این در حالیه که پسره انتظار داره دختره مثل یه زن شوهر دار هر خواسته جن سی ای که داره رو دختره برآورده کنه. از اون طرف خیلی از مردا وقتی تو دوران عقد رابطه داشته باشن برای عروسی و خونه مشترک تنبل میشن و از طرفی دیگه دختره با کره نیست و محبوره کوتاه بیاد و.. و اگرچه قانون اکثر مواقع طرفدار مردهاست ولی زنا تو این موارد یه حق قانونی دارن که شاید خیلی از خانوما ندونن. اسم حق حبس هست

به زبان ساده یعنی وقتی عقد میکنی گرچه قانونا و شرعا زن و شوهر هستین و باید قانونا از شوهر تمکین کنی اما اگر باکره باشی تا زمانیکه شوهرت مهریه ت رو تمام و کمال نداره حق داری از رابطه جن سی باهاش امتناع کنی بدون اینکه ناشزه محسوب بشی یا از نفقه محروم بشی

ارعههه

این قانون هست ک عقد کرده بره مهریه اشو اجرا بزاره 

و اگ همسر گفت ک عروسی بگیرم ببرمت بگه ن تا اخر مهریمو نگیرم نمیام چون باکره ست حق داره

فامیل ما بود دیگ

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا فکر میکنین رفع نیاز جنسی فقط برای آقاس؟

والا من خودمم نیاز دارم. 

بعدم چه حرفیه بخوای معامله وار نگاه کنی که سنگ رو سنگ بند نمیشه. نیاز رفع کنی اون پول بده؟ نیاز جفتشون رفع میشه خب

فامیل شما همین کارو کرد؟ آخرش چی شد؟

اخرش ب توافق رسیدن

دختره گفته بود بیا توافقی جدا بشیم پسره طلاق نمیدادش

اینم رفت مهریشو اجرا گذاشت و...

اخرشم پسره با بزرگای فامیل اومدن خونه دختره ب توافق رسیدن از هم راحت و توافقی جدا شدن 

دختره مهریه ام بخشید چون دنبال طلاق بود فقط

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
چرا فکر میکنین رفع نیاز جنسی فقط برای آقاس؟ والا من خودمم نیاز دارم.  بعدم چه حرفیه بخوای معا ...

به خاطر اینکه تمام حقوق انسانی زن در ازدواج ازش گرفته میشه. حق داره عاقلانه و محتاطانه رفتار کنه

چرا فکر میکنین رفع نیاز جنسی فقط برای آقاس؟ والا من خودمم نیاز دارم.  بعدم چه حرفیه بخوای معا ...

ایشون حرفش درسته و در مورد کسایی هست که خودشون راضی نیست اما شوهرشون اجبار میکنه به رابطه

دوست خوب من که امضای منو میبینی یا نه حواست نیست و رد میشی اینو بدون در همین لحظه از خدا میخوام گرد و غبار غم از روی دلت بلند بشه و شادی و آرامش رو با تمام وجودت احساس کنی❤️🌱