خیلی از دخترا وقتی عقد میکنن بلافاصله سر خونه و زندگی شون نمیرن و حتی نققه دریافت نمیکنن این در حالیه که پسره انتظار داره دختره مثل یه زن شوهر دار هر خواسته جن سی ای که داره رو دختره برآورده کنه. از اون طرف خیلی از مردا وقتی تو دوران عقد رابطه داشته باشن برای عروسی و خونه مشترک تنبل میشن و از طرفی دیگه دختره با کره نیست و محبوره کوتاه بیاد و.. و اگرچه قانون اکثر مواقع طرفدار مردهاست ولی زنا تو این موارد یه حق قانونی دارن که شاید خیلی از خانوما ندونن. اسم حق حبس هست
به زبان ساده یعنی وقتی عقد میکنی گرچه قانونا و شرعا زن و شوهر هستین و باید قانونا از شوهر تمکین کنی اما اگر باکره باشی تا زمانیکه شوهرت مهریه ت رو تمام و کمال نداره حق داری از رابطه جن سی باهاش امتناع کنی بدون اینکه ناشزه محسوب بشی یا از نفقه محروم بشی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چرا فکر میکنین رفع نیاز جنسی فقط برای آقاس؟ والا من خودمم نیاز دارم. بعدم چه حرفیه بخوای معا ...
ایشون حرفش درسته و در مورد کسایی هست که خودشون راضی نیست اما شوهرشون اجبار میکنه به رابطه
دوست خوب من که امضای منو میبینی یا نه حواست نیست و رد میشی اینو بدون در همین لحظه از خدا میخوام گرد و غبار غم از روی دلت بلند بشه و شادی و آرامش رو با تمام وجودت احساس کنی❤️🌱