2777
2789
عنوان

این چیه توی سونوی رحم من؟

120 بازدید | 13 پست

سلام من رفتم سونو برای سایز فولیکول ک فولیکولام ریز هستن😭 

ولی ی چیزی توی عکس سونو معلومه میترسم کیست چیزی باشه 

کسی میتونه کمک کنه بگه این چیه؟

اگه بود که دکتر می‌گفت دیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایاااا چقدر این سنو دقیقه،،رحم و تخمدان و فولی هارو خیلی دقیق نشون داده 

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
اگه چیز مهمی بود میگفت احتمالا حبابه یا هم مایع ازاد لگنی که یا عفونته یا فولیکول ازادشده

مایع ازاد لگنی نوشته ک ندارم 

ینی ممکنه فولیکول ازدد شده باشه؟

نمیدونم خودم دیدمش ترسیدم  میگم شاید چون بهش گفتم سایز فولیکول دکتر سونو لهش دقت نکرده

نه بابا مگه سونوگرافی جای مطمئن نرفتی؟مگه دکترت جواب سونوتو ندید؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

الحمدالله🤣🤣

انشالا که خیر گلم،عزیزم روز چند سیکلت رفتی سنو؟؟

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
نه دکتر عکسشو نکاه نکرد فقط توضیحشو نگا کرد 

همه چیز خوبه دیگه الکی نگران نباش احتمالا اونم یا راحته یا تخمدان آخه تو سونوگرافی اینجوری معلوم میشن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40