2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 35 پست
خب الان نوزاده حساس تره سیستم دفاعیش ضعیفه بزرگتر شه بدنشم مقاوم تر میشه

اصلا هم اینجوری نیست زیادم پاستوریزه بار نیارش بخدا دیدم آدمهایی که از بچگی حساس بودن زیاد مریض میشن

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدرشوهر منم همینه انقد سیگار پشیمون کشید سینوسام حساس شده وقتی می کشه سردرد و عصبی میشم، خونه خودشون و هرجای دیگه باشه، بچه ام زیر ۶ ماهش بود بد سرما خورد و ریه هایش صدا میداد نرفتم خونشون چون رعایت نمی کرد خانواده شوهر گفتن بیا و... گفتم میام ولی به آقاجون بگین سیگار نکشه دکتر گفته سمه براش، گوش نکرد کشید منم بلند شدم برم چون واقعا آینده بچه ام مهم بود اینا میگفتن خیلی حساسی، دیگه خاموش کرد رعایت کرد و چون می‌دونه بدم میاد دیگه خونه ام سیگار نمیکشه، می‌ره بیرون می‌کشه بر میگرده چیزی نمی‌گم ولی از بوش متنفرم و خیلی اذیت می شم

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
پدرشوهر منم همینه انقد سیگار پشیمون کشید سینوسام حساس شده وقتی می کشه سردرد و عصبی میشم، خونه خودشون ...

منم مثل شما از بوش متنفرم پدرشوهرم هفته ای دوبار میاد بزور تحملش میکنم و احترامشو نگه میدارم 

منم مثل شما از بوش متنفرم پدرشوهرم هفته ای دوبار میاد بزور تحملش میکنم و احترامشو نگه میدارم

پدرشوهرمن تو خونه می کشید اونم نه یکی تند تند میکشه اگر بیرون می‌کشه تحمل کن چون یه مقدار رعایت می کنه اگر بچه ات مریض نیست پس نگران نباش بوش خیلی اذیتت کننده نیست، من الان مریضم پای جونم وسطه چون دکتر گفته در معرض دود قلیون و سیگار نباشم می خواستیم بریم خونه خواهر شوهرم شهر دیگه می گفتن پدرشوهرم ببریم شوهرم روش نمیشد حقیقت رو بگه بهانه میآورد گفتم درست دلیلشو بگو وگرنه فکر میکنن من کرم ریختم نمی خوایم ببریمش ناراحتی پیش میاد مجبور شد آخرش دلیلشو بگه دیگه انتظار ندارن ازم

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂