2777
2789
عنوان

بچه پیش دبستانی کسی داره؟

55 بازدید | 9 پست

میگم میشه از سن 6سالگی گذاشت پیش دبستان و 7هم دبستان؟

یا بعدا مشکل ایجاد میکنه تو ثبت نام؟ 

بنظرم 5سالگی خیلی زوده براش ک بره و 6سالگی هم دبستان 

یکی میگفت ک حتما باید از 6بره دبستان.بعد یکی میگه چیزی نمیگن از 7بزاری بره .

نمیدونم .

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂

نیمه ی اول باشی ۶سالگی میری کلاس اول نیمه ی دوم باشی ۷سالگی 

اره میشه همون ۷سالگی بفرستیش بره مدرسه

ولی این کار رو نکن بچه ها زود یاد میگیرن و زود بزرگ میشن وقتی تو شرایط و محیط باشن 

همکلاسی هاش هم مثل خودشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم ممکنه ببری واسه پیش دبستانی بگن نمیشه همون اول ثبت نام کنن نیمه اولی هست یا نیمه دومی 

نیمه اولی

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
نیمه ی اول باشی ۶سالگی میری کلاس اول نیمه ی دوم باشی ۷سالگی  اره میشه همون ۷سالگی بفرستیش بره ...

اره خواهرمم میگه بفرست بره از الان خوبه 

از آموزش پرورش سوال کن مطمئن تره ولی نیمه دومی هسن واقعا این کار رو نکن مگه متولد تیر مرداد شهریور ...

نه نیمه اولیه .متولد فروردینه

فروردین طوری نیست بفرستش بچه ها سریع یاد میگیرن

اره بزا م بهتره سرگرمم میشه .ممنون گلم💖