2777
2789
عنوان

«میرزاخانی»در امریکا به خاک سپرده می شود/ مراسم یادبود در تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 31 پست
چه ربطی داشت، وقتی یه نفر در کشوری زندگی میکنه و بچه هاش هم تو همون کشور به دنیا اومدن و دارن زندگی ...

من سالهاست خارج از ايران زندگى ميكنم انقدر ايرانى ديدم كه حتى پدر و مادر خودشون كه در غربت فوت كردند رو برميدارن ميبرن توى كشور يا حتى شهر و روستاى زادگاهشون دفن ميكنن

دخترش تابعيت ايرانى نداشت براى سفر به ايران بايد درخواست ويزا ميداد و توى نوبت ميموند

شوهرشم كه هيچى

ولى خونوادش كه همه ساكن ايران بودن ميتونستن با دفنش در ايران اقلا سر مزارش آروم بگيرن

ربطش خييييلى زياده

من سالهاست خارج از ايران زندگى ميكنم انقدر ايرانى ديدم كه حتى پدر و مادر خودشون كه در غربت فوت كردند ...

شادمهر هم که نابغه موسیقی ایران هست، وصیت کرده که بعد از مرگ، جسدش رو بسوزانند و خاکسترش رو در اقیانوس اطلس بریزند...

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا شما چرا اینقدر رفتی تو نخ تابعیت میرزاخانی و دخترش ؟ الان چه ربطی به تابعیت داره اینکه کجا به خ ...

براى اينكه زور داره زن ايرانى حتى از شوهر خارجيش طلاق هم ميگرفت باز بچشو ايرانى حساب نميكردن

لابد مشكلات زنهاى مشابه خانم ميرزاخانى رو ديدم كه برام مهمه

ضمن اينكه فوت خيلى مشابه شرايط خانم ميرزاخانى براى ايرانى ديگه اى توى غربت اتفاق افتاد و ايران خاك كردن

فكر ميكنم شرايط فرزندش توى تصميم خونوادش تاثير داشت

و این جهان پر از صدای حرکت پاهای مردمیست،  که همچنان که تو را می بوسند،  در ذهن خود، طنا ...

وای من، بر منِ زار !
در دل این شب تاریک نگهبانم کیست؟
آنچه درمانِ مرا دارد در کارم چیست؟

گل در بر و می در کف و معشوق به کام است 💝سلطان جهانم به چنین روز غلام است  
خيلي خوشحالم كه در امريكا به خاك سپرده ميشه، جايي كه قدرش رو دونستن و بهش افتخار كردن و استاد دانشگا ...

تا که بودیم، نبودیم کسی،

کشت ما را غم بی همنفسی

تا که رفتیم، همه یار شدند

خفته ایم و همه بیدار شدند؛

قدر آئینه بدانیم چو هست،

نه در آن وقت که افتاد و شکست؛

در حیرتم از مرام این مردم پست

این طایفه زنده کش مرده پرست

تا هست، به ذلت بکشندش به جفا،

تا رفت به عزت ببرندش سر دست؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
من سالهاست خارج از ايران زندگى ميكنم انقدر ايرانى ديدم كه حتى پدر و مادر خودشون كه در غربت فوت كردند ...

خب عزیزم خودت که میگی خانوادش میتونستن، ولی حتما نخواستن،

اگه دلشون میخواست هم برای دخترشون تابعیت ایرانی میگرفتن ولی حتما نخواستن، وقتی خود مریم که تمام و کمال ایرانی بود، از ایران رفت چه لزومی داره دخترش که آمریکا دنیا اومده و پدرش هم ایرانی نیست، تابعیت بگیره، مثلا میخواد بیاد ایران زندگی کنه؟!

اگرم یه روزی دلش خواست کشور مادرش را ببینه میتونه یه سفر بیاد و برگرده

خب عزیزم خودت که میگی خانوادش میتونستن، ولی حتما نخواستن، اگه دلشون میخواست هم برای دخترشون تابعیت ...

ببين عزيز هيشكى از خواست و دل اونا خبر نداره ولى بهرحال امكانى بود كه ازشون دريغ شد

اينطور نبوده كه اگه ميخواستن ميگرفتن بلكه از نظر قانونى ممكن نبوده

اتفاقا يكى از مشوقهاى تغيير قانون هم همين خانم ميرزاخانى بود حتى بهش توى متن دفاعيه درخواست تغيير قانون تابعيت فرزندان مادر ايرانى اشاره شده بود ولى دير شد و به عمرش قد نداد

وقتی کسی که توی کشوری پیشرفت میکنه و به اوج میرسه و تصمیم میگیره با مردی از اون کشور ازدواج کنه و همونجا فرزندش رو دنیا بیاره و بزرگ کنه یعنی در اون کشور احساس غربت نمیکنه،غربت جاییه که قدرتو ندونن و تباهت کنن پس بهتر جایی باشه که قدر آرامگاهش رو میدونن و واسش احترام قائل اند تا جایی که زمانی که زنده بود هم بهش بها داده نشد.

شادمهر هم که نابغه موسیقی ایران هست، وصیت کرده که بعد از مرگ، جسدش رو بسوزانند و خاکسترش رو در اقیان ...

الهی بگردم شادمهر من چقدر علاقمند به این نابغه پاپ ایران هستم تازه میشنوم همچین وصیتی کرده .

زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ...

ضمن اطلاع همتون و تلفنهاي مكرر من با سفارت ايران البته من خودم اروپا هستم وهميون تابعين خارجي داره يعني پاسپورت ايراني نداره بزاي بچه هام در خواست پاسپورت ايراني دادم جمهوري إسلامي ايران پاسپورت ايراني ندادن به بچه هامًچون بچه رو مال مادر نميدونن اما كشوري كه من زندگي ميكنم تابعيت بچه هامو به اسم خودم صادر كردن با وجودي كه تابعين ايراني ندارن بچه هامو دورگه ايراني و سوئدي ميدونن

ضمن اطلاع همتون و تلفنهاي مكرر من با سفارت ايران البته من خودم اروپا هستم وهميون تابعين خارجي داره ي ...

عزيزم متاسفم 

منم دقيييييييقا خواستم همين مساله رو ياداورى كنم چون بين دوستاى خودم يا كسايى كه ميشناسم اين مساله و عواقب و اعصاب خوردياشو ديدم

يه خانم ايرانى اينجا پدرش توى ايران توى كما رفت متاسفانه و براى اينكه زمانو از دست نده مجبور شد بچه چند ماهشو بذاره و بره چون وقت نداشت براش ويزا بگيره

وقتى هم رفت پدرش فوت كرد بلافاصله بعد خاكسپاريش پرواز كرد برگشت با اعصاب خراب

حالا اين دو تا تاپيكم انگار پهناى باند نى نى سايتو خورده دوستان فورا خودشونو رسوندن كه چرا تمام مسائل مهم جامعه انسانى كه ميتونستم مطرح كنم و گره هاى كور دنيا كه ميشد باز كنم رو ول كردم درباره تابعيت نداشتن فرزند خانم ميرزاخانى تاپيك زدم!!!

اميدوارم مشكل تابعيت فرزندان شما هم حل بشه دوست عزيز و هرجا هستيد شاد باشيد

2810