2777
2789

هیچی از کلاسا شرکت نکردم هیچی نمیدونم از درسها 

بدبختی هرروز پشت هم گذاشتن‌بدون فرجه وسطش چندتا از درسهامم تو یه روز باهم یکی صب یکی عصر 

بخداگیجم چجوری بای بخونم انقد استرس دارم ک😭😭😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
دانشگاه ؟

بله

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

نمیدونم چی بگم اگه واقعا علاقه داری تلاشتو بکن ولی خودتو بخاطرش ناراحت نکن بیشتر بخاطر به دنیا اومدن بچت خوشحال باش 

موفق باشی

میشه لطفا برای شادی روح پدرم که تازه رفته یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......
عزیزم تبریک میگم، قدم نی نی پر برکت. میفهمت تقریبا چون من موقع کنکورم پسرم 3 ماهه بود، خیلی سخت گذش ...

ممنونم🌷🌷🌷

الان فقط استرس دارم فقط تنها خوبیک دارم تو ی روز دوتا دوتا امتحان میدم زود تموم میش

رشته علوم قرانی ترم۷

نمیدونم چی بگم اگه واقعا علاقه داری تلاشتو بکن ولی خودتو بخاطرش ناراحت نکن بیشتر بخاطر به دنیا اومدن ...

اخه اگ ایشالله بتونم پاس کنم‌تموم یشه برا ترم‌یعدم فقط۲۰واحد‌میمونه و‌تموم اگ‌بیوفتم اذیت میشم ترم بعد

خداکنه نیوفتم 

باید تلاشم و‌کنم بگذرونم هرجور هست

ممنونم🌷🌷🌷 الان فقط استرس دارم فقط تنها خوبیک دارم تو ی روز دوتا دوتا امتحان میدم زود تموم میش ر ...

اره دقیقا این خیلی خوبه هم  استراحت داری و هم سریع تر به نی نی و همسر می‌رسی. به نظرم اول جزوه فردی که خیلی کامل هست رو بدست بیار، بعدش برنامه ریزی کن که حداقل روزی فلان ساعت درس بخونی. چون ممکنه برنامت بهم بریزه یا نتونی مرور کنی، حتما خلاصه بردار تا یادت باشه و نیاز به مرور کلی نباشه. ان شاالله این ترم با تموم سختیاش برات شیرین بشه .💚