2777
2789
عنوان

سوالم خیلی خاصه لطفا گزارش نزنید خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 96 پست
دختر ۱۴ ساله  باید درس بخونه  و این چیزارو از مادرش بپرسه لطفا  عادی سازی نکنید

شاید روش نشه 

چی رو عادی سازی کردیم مگه راجع بع رابطه و مسائل جنسی حرفی زده 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر ۱۴ ساله  باید درس بخونه  و این چیزارو از مادرش بپرسه لطفا  عادی سازی نکنید

درسمم میخونم خو مگه چیه اگر سوال بپرسم ی سریا میتونن راهنماییم کنن ک چیکار باید بکنم و حالمو بهتر کنن از استرس نتونم درس بخونم خوبه

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
وای یا امام زمان کیست چی هست زگیل چیه  اها زگیل تناسلی؟ ممکنه گرفته باشه ب جلو چون من از عقب ...

اره احتمالش هست 😑اگه مادرت نمیبره به یکی از معلماتون بگو کمکت کنه یا به خاله یا عمت بگو ولی حتما برو دکتذ

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥
شاید روش نشه  چی رو عادی سازی کردیم مگه راجع بع رابطه و مسائل جنسی حرفی زده

چقدر حس میکنم مهربونی اولین تایپکیه ک یکی داره ازم دفاع میکنم در مقابل کسای یک قضاوت میکنن مرسی واقعا

اره احتمالش هست 😑اگه مادرت نمیبره به یکی از معلماتون بگو کمکت کنه یا به خاله یا عمت بگو ولی حتما بر ...

عمه ک قطع رابطه ایم خالمم ک از مامانم بد تر معلمم ماشالا انقدر مدرسمون رخاب شدس میاد پادم میکنه بعدشم پروندمو میده زیر بغلم پرتم میکنه بیرون میگه برو ب ننت بگو

چقدر حس میکنم مهربونی اولین تایپکیه ک یکی داره ازم دفاع میکنم در مقابل کسای یک قضاوت میکنن مرسی واقع ...

عزیزم هم سن شما بچه دارم نگران شدم واقعن 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بله من گوشیم خراب شد قرار شد ی مدت استفاده کنم بابام دیگه گف امتحانه گوش نخرید مامانمم با اون یکی خط ...

مامانتو تگ کن ما بهش بگیم ببرتت

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥
نترس انقد استرس نداشته باش خوب میشی عزیزم

اخه خیلی شبیه زگیله بخدا اشکم بند نمیاد اگر جراحی بخواد چیکار کنم من نمیخوام تو این سن برم زیر تیع

مامانتو تگ کن ما بهش بگیم ببرتت

ن ت رو خدا اون موقع تا ببینه من گفتم یه جوری پارم میکنه ک اگر اینم چیز ینباشه قطعا برای دوخت و دوز باید زیر تیغ برم

درسمم میخونم خو مگه چیه اگر سوال بپرسم ی سریا میتونن راهنماییم کنن ک چیکار باید بکنم و حالمو بهتر کن ...

کاش از ابتدا اطلاعات دخترامون راجع به این موارد زیاد باشه تا همیشه نگران نباشن و استرس نداشته باشن منظورم عادی سازی نیست ولی حداقل بتونن یه مادر اعتماد کنند و باهاش صحبت کنند نه اینکه خود مادر ترسو تر و بی اطلاعات تر باشع ، شاید قارچ یا عفونت یا هر چی باشه اما نترس دختر با مادرت اگر میتونی و فقط روت نمیشه سعی کن شجاع باشی و مشورت کنی یا اینکه در نهایت از پزشک آنلاین استفاده کنی 

عزیزم هم سن شما بچه دارم نگران شدم واقعن 

کم پیش میاد آدما مثل شما قضاوت نکنن و انقدر مهربون و با فهم باشن از ته دلم ممنونم❤️❤️❤️

ن ت رو خدا اون موقع تا ببینه من گفتم یه جوری پارم میکنه ک اگر اینم چیز ینباشه قطعا برای دوخت و دوز ب ...

🫤خدا بهت صبر بده پس همون دکتر انلاین که بقیه گفتن عکس بده

فردا میگم بهش الان این سرطانی چیزی نباشه حالا اگر زگیل باشه خوب میشه بدون عمل؟ اون استیکر خندت ی ج ...

نترس هیچی نیست فردا هم بگو،اگر نبردت دکتر بهش بگو یه ساله هست بعضی وقتا میشه اندازه یه بادوم وخون ازش میره 😂شک نکن میبرتت چون فردا پس فرداشوهر میکنی نمیشه باشه

برای حاجتم یه صلوات بفرست 🙏🌹
اخه خیلی شبیه زگیله بخدا اشکم بند نمیاد اگر جراحی بخواد چیکار کنم من نمیخوام تو این سن برم زیر تیع

زگیل نیست چون زگیل از روابط جنسی و .....میاد که خدا رو شکر اهلش نیستی ولی برو دکتر حتما که کمتر بترسی