الان من تایپک قبل گفتم ک..توریسم یه جوش سفید زده نمیره و درد میکنه
الان همون طرف ینی طرف راست بین پایه ک..یتوریسم و پوست دورش ک فک کنم اسمش لا..یا باشه ینی همونجا ک فضای خالیه گوده اونجا من همش فکر میکردم چرکه اب میکشیدم امروز رفتم حمام دیدم حالت قارچ مانند زده ی بیضی نسبتا متوسط و حالت اگزما و خشک ماننده ک میسوزه و درد میکنه روش نقطه نقطس نمیدونم چیه چون یکی از علایم سرطان هم همینه ۱۴ سالمم هست طرف چپم انگار سوراخ شده روی خود اون قسمت ک.....ریس و یمت راست باز بین کلاه...ک سوراخه من نمیدونم چرا اینجوریه انقدر من مشکل دارم ت رو خدا اگر میبنیید تایپک رو گزارش نزنید و اگر جوابم رو میتونید بدید بدید من خیلی ممنونتون میشم و نگید برو دکتر اینجا جای این حرفا نیست چون مامانم نمیبرتم:(
آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیا اینجا اگه حال دلت خوب نیس رفیق🙂چون من اینجا ارامش رو به روح و قلبت تزریق میکنم🫠🧚♀️https://rubika.ir/rozmaregiiiiiimee. .ایدی کانال:@rozmaregiiiiiimee. روی لینک دعوت نگه دار باز کردن بزن میاد خوشگلممم
بهش بگو خا 😐😂دیگه این چیزا چیه نترس مبرتت دکتر خوبمیشی
فردا میگم بهش الان این سرطانی چیزی نباشه
حالا اگر زگیل باشه خوب میشه بدون عمل؟
اون استیکر خندت ی جوری کرد ک انگار باید بهتر فکر کنم و نگران نباشم چون حس کردم حرفم ب شوخی گرفته شد و استرسه اگ تونستم راضیش کنم ببزتم دکتر دکتر گفت عمل میخواد چی واییی
آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻