2777
2789

جاریه من بچش 10 ماهشه جز شیر خشک هیچی نمیده بهش ولی خیلی تپله بچش

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوووو اونکه گرسنه می مونه

نه دیگه با همون شیر خشک سیرش میکنه....

ولی من بچه مو پنج ماهگی غذا دادم دکتر متخصص پرسیدم گفت بده

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
اولین غذا زرده تخم مرغ هست ،بعد فرنی ،منتها باید خیلی کم بده 

عزیز من، بچه من ۸ ماهشه و تحت نظر فوق تخصصه، دکتر میگه زرده تخم مرغ از ۶ و لعاب برنج و فرنی با شیر خشک یا آرد برنج از ۴ ماهگی. باز شما میگی غلطه

عزیزم فوق تخصص نوزادان داره میگه باید بدیم

اگر نوزاد شیر مادر مصرف نمی‌کند، او نیاز به این دارد که بیش‌تر غذا بخورد. از طرفی دیگر برای اینکه نیاز بدن به مواد مغذی تامین شود، باید روی دیگر غذاها مانند فرآورده‌های لبنی تاکید بیشتری شود. از ۶ ماهگی تغذیه با غذاهای کمکی و کمکیرا در رژیم غذایی کودک قرار دهید.