2777
2789
چرا عیب نداره؟ فکرشو بکن تو اتاق داری عملیات انجام میدی ده متر اونور تر تو پذیرایی یا تو اتاق کناری ...

واه خب بدونن. ۱۰ متر با ۱۰ کیلومتر چه فرقی داره؟ پدر و برادر شما وقتی عروستون کردن اینو پذیرفتن که قراره شوهرت با ناموسشون فلان کارو بکنه. دیگه این حرفا رو نداره که. ناراحت بودن میخواستن دخترشونو ندن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونو که همه میکنن ولی یواشکی یخاطر همین میگم رسم دستمال زشته چون اون کارتو همه میفهمن

بیخیال بابا ی دختر و پسر ک عقد میکنن ازین کاراهم میکنن حالا بقیه بدونن یا ندونن چ اهمیتی داره

2805
چرا عیب نداره؟ فکرشو بکن تو اتاق داری عملیات انجام میدی ده متر اونور تر تو پذیرایی یا تو اتاق کناری ...

از خانواده خودت همچين موردی بوده؟خواهری برادری کسی؟

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

خونه پدر و مادرها ایرادی نداره

ولی این هایی که خونه اقوام و بستگان دیگه بدو بدو می رن توی اتاق یا مثلا با یه جمعی می رن مسافرت و جایی که هستن به اندازه همه اتاق نداره پر رو پر رو یه اتاق برای خودشون بر می دارن خنده دار هستن. انگار اومدن رویال سوییت هتل هیلتون برای ماه عسل  

😅😅😅😅 چه سناریویی چیدن؟ 

اول برادر سوهرم چشمک زد بهش ورفت بالا بعد با گوشی هی پیام میداد ودختره معلوم بود خجالت میکشید بعد برگه های وام ازدواجیا بهونه کرد وآروم آروم رفت

چون زشت و بی ادبانه ست

باشه گلم شما خوب و مودب باش از این کارای زشت انجام نده.

ببینم شوهرت میگه به به چه خااانووووم مودبی دارم😂

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
از خانواده خودت همچين موردی بوده؟خواهری برادری کسی؟

نه تنها خانواده نزدیکم حتی فامیلهای درجه دو هم نه دیدم نه شنیدم که کسی از این چیپ بازیا دربیاره وقتی بقیه هم تو خونه ن بره تو اتاق در و ببنده و... اکثرا هم مذهبی نیستیم ولی شرم و حیا سرمون میشه

نه تنها خانواده نزدیکم حتی فامیلهای درجه دو هم نه دیدم نه شنیدم که کسی از این چیپ بازیا دربیاره وقتی ...

خب پس علت تاپیک زدنت و دلخوری برای چیه وقتی براتون اتفاق نیفتاده؟

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
جایی که عقل نیست جان در عذاب است  این رفتارها بیشتر مختص افرادی هست که به بلوغ فکری نرسیده باش ...

این دیگه واقعاً توهین بود... 

زن و شوهرن 

حالا من نمیگم دم به ساعت تو اتاق باشن و جمع رو ترک کنن ولی اینکه زن و شوهر شب رو کنار هم بخوابن چه عیبی داره؟!

چرا از زن و شوهر جوون توقع دارین همو لمس نکنن و به هم محبت نکنن؟! 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اول برادر سوهرم چشمک زد بهش ورفت بالا بعد با گوشی هی پیام میداد ودختره معلوم بود خجالت میکشید بعد بر ...

الان فکر میکنن خیلی زرنگن هیچ کس نفهمیده😅 اخه برگه های وام ازدواج رو تو جمع نمیشه بررسی کرد فقط باید تو اتاق خواب باشه

2810