2777
2789
عنوان

تو دوران عقد به همسرم خیانت کردم بعد پنج سال بهم اعتماد نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 59 پست

توی دوره عقد که رابطه ها عاطفی تر و مستحکم تره، خیانت کردن یعنی اینکه دلم به هیچ عنوان با همسرم نیست.

ضمن اینکه خیانت توی هر زمان و برای هر فردی، منفوره.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
گفتیم و بخشیدیم. 😊

چیزی که تو نی نی سایت من ندیدم،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی دوره عقد که رابطه ها عاطفی تر و مستحکم تره، خیانت کردن یعنی اینکه دلم به هیچ عنوان با همسرم نیست ...

انگار تازه کات کرده بوده الان میگه یه تار موی شوهرم و به اون مردتیکه نمیدم 

بعضی کامنتا که میخونم واقعا حالم بهم میخوره

هرکی که برای خیانت توجیه بیاره یا بگه انسان جایزالخطاست یا بگه قضاوت نکنید شک نکنید خودش هم اینکاره ست 

وگرنه خیانت نه توجیه پذیره نه یه اشتباه ساده ست

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
بعضی کامنتا که میخونم واقعا حالم بهم میخوره هرکی که برای خیانت توجیه بیاره یا بگه انسان جایزالخطاست ...

من خودم قبلا دوست پسر داشتم اما دو سال گذشت بعد با شوهرم ازدواج کردم هیچ وقت هم بهش پیام ندادم و نمیدم با اینکه هم شماره اش رو حفظم هم اینستا شو یادمه خیلی هم دوستش داشتم  

اما هیچ وقت هم قضاوت نکردم دوستم و یا هرکس و آدمی اشتباه میکنه خدا ادم و به حال خودش لحظه ای نزاره قضاوت خوب نیست 

انگار تازه کات کرده بوده الان میگه یه تار موی شوهرم و به اون مردتیکه نمیدم 

بالخره کاری که نباید بشه، شده، و کار برای اون دوستتون دشوار شده که این نظری که دارن رو بتونن به شوهرشون القا کنن. ایشون به نظرم باید حتما هم زبانی و هم عملی به شوهرشون این مطلب رو متوجه کنن و اعتماد رو دوباره برگردونن. 

ضمن اینکه ایشون باید اینطور عنوان کنن که یا تار همسرم رو به کل دنیا یا کل افراد نمیدم، نه اینکه بگن اون فرد‌. اینطوری که دوستتون گفتن، یعنی همچنان اون فرد تو ذهن دوستتون هست.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل

درست انسان جایزالخطاست 

من اگه جای پسره بودم بعد ۵ سال بهش آزادی میدادم

و دورادور کنترلش میکردم 

اگه بعد مدتی ازش خطا نمیدیدم یعنی پشیمونیش واقعیه و زندگی شیرینتر میشد

ولی اگه دوباره خیانت میکرد 

یعنی توبه گرگ مرگ

طلاق و تمام

راحت میشدند هر دوشون

بعضی کامنتا که میخونم واقعا حالم بهم میخوره هرکی که برای خیانت توجیه بیاره یا بگه انسان جایزالخطاست ...

بضیا عقلشون نمیکشه که تاهل یعنی چه

مثلا سنش کمه باید اعدام بشند؟

منم متنفرم و قابل بخشش  نیست ولی

برای بعضیا شاید بشه یه فرصت داد

بضیا عقلشون نمیکشه که تاهل یعنی چه مثلا سنش کمه باید اعدام بشند؟ منم متنفرم و قابل بخشش  نیست ...

اونی که سنش انقدر کمه که نمیفهمه تاهل چیه غلط میکنه ازدواج میکنه

و به هیچکس نمیشه فرصت داد چون یکبار انجام بده دیگه براش عادی میشه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
اونی که سنش انقدر کمه که نمیفهمه تاهل چیه غلط میکنه ازدواج میکنه و به هیچکس نمیشه فرصت داد چون یکبا ...

برو پست قبلیم هم بخون

و اینکه

برای منم خیانت به هر نحوی غیر قابل بخشش

ولی همه توی یک شرایط و روحیه نیستند 

برای همین قضاوت صد در صد  کار خوبی نیست 

شاید اون مرد به غیر از اون زن با هیچکس دیگه احساس خوشبختی نکنه

نظر من اینکه حالا که اینقدر دوستش داره که ازش نگذشته بهش یک فرصت دیگه بده تا شاید زندگیشون شیرینتر بشه

اونی که سنش انقدر کمه که نمیفهمه تاهل چیه غلط میکنه ازدواج میکنه و به هیچکس نمیشه فرصت داد چون یکبا ...

من حتی جای خواهر اون زن هم باشم هیچوقت بهش اعتماد نمیکنم وقتی که در عین تاهل ....

چه برسه همسرش