2777
2789
عنوان

تو دوران عقد به همسرم خیانت کردم بعد پنج سال بهم اعتماد نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داره به نظرم من قبل عقد به شوهرم پیام داده بودم هنوزم میگه تو به همه پیام دادی حتما ، مردا این چیزا رو یاشون نمیره 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بگو قهر کنه بره خونه باباش بگه اخلاقت درست کن یا طلاق 

ببخشید که اخلاق دختره داغونه تو الان از شوهرت چیزی ببینی فراموش میکنی؟یا دوباره میتونی بهش اعتماد کنی؟

هر سوالی راجب کامیپوتر برنامه نویسی گوشی داشتین ازم بپرسید میتونم کمکتون کنم🥹

آدمی ک خیانت میکنه یعنی ذاتش ناپاکه اعتماد سخته دیگه

ولی رفتار شوهرش هم طبیعی نیست

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

دیگه چه زندگیه که این بنده خدا داره. کاش جدا میشد. این که زندانیه. بچه هم نداره. وقتی اعتماد نمیکنه چرا نگهش داشته . بذاره بره یه زندگی دیگه شروع کنه. فقط همین به نظرم میرسه.  اون اقا هم اعتماد نمیکنه که نکنه. والا زندگی خودشو زنشو خراب میکنه. 

دیگه چه زندگیه که این بنده خدا داره. کاش جدا میشد. این که زندانیه. بچه هم نداره. وقتی اعتماد نمیکنه ...

من میترسم پیشنهاد طلاق بهش بدم بعد ها از چشم من نبینه اگر حدا شد

یه لحظه جاشون رو عوض کنید می‌فهمید اون بنده خداهم حق داره حتی اگر چیزی هم بود بعد از ازدواج باید تموم می‌شد میگین سنش کم بوده خب در این صورت وقتی حتی عقلشون به این حد نرسید که این کار درست نیست نباید ازدواج میکردن در هرحال هرچقدر هم سنشون کم باشه باید در این حد می‌فهمیدن که کارشون اشتباس و پیام ندن

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖