2777
2789

من تو ماه دومم ویروس گرفتم خیلی حالم بد شد سزفه های شدید میکردم زیر شکمم درد میگرفت تیر میکشید دکترم گفت کیسه ات اومده پایین

بعد بهم شیاف داد هر شب میذاشتم

برا سرفه ام هم بهم اسپری داد تا بهتر شدم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه شدید سرفه میکنم  سرکلاژم میترسم فشار بیاد

بله گلم خطرناکه شما جدیش بگیر 

اسپری بگیر برا سرفه هات تا بهتر شی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

نه بابا من کرونا گرفته بودم یه سرفه های میکردم زیر دلم مثل سنگ میشد فقط موقع سرفه دستتو بزار زیر دلت بعد سرفه کن دلت زیاد تکون نخوره

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
موقع سرفه زیر شکتونو نگه دارین با دستاتون، بالاخره شدت سرفه باعث میشه فشار بیاد به شکم، خالا سقطو نم ...

بله سرف های شدید و دائم  که به رحم فشار وارد کنه ممکنه باعث سقط جنین بشه.

فکر کنم هیج کدوم از کاربراری این تاپیک تجربه ی بارداری رو ندارن

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
بله سرف های شدید و دائم  که به رحم فشار وارد کنه ممکنه باعث سقط جنین بشه. فکر کنم هیج کدوم از ...

دقیقا، من تو بارداریم وقتی سرفه میکردم دقیقا درد و شدت و انقباضش رو تو شکمم حس میکردم. محکم با دو دستام شکممو بغل میکردم و از زیر شکم دستامو قلاب میکردم ، خیلی فشار میاد به شکم موقع سرفه، وقتی اکثر کاربرها بچه مدرسه ای باشندهمینه دیگه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
دکتر کجا بوده روز تعطیل  ایرانم که همش تعطیل به بهونه مردن هر کسی

تعطیلی ک طبیعیه عزای عمومیه

ولی دکتر هستش ک صبح من ازمایش مامانمو بردم دکتر مطبشم بازبود دکتر شمارو نمیدونم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉