من تو ماه دومم ویروس گرفتم خیلی حالم بد شد سزفه های شدید میکردم زیر شکمم درد میگرفت تیر میکشید دکترم گفت کیسه ات اومده پایین
بعد بهم شیاف داد هر شب میذاشتم
برا سرفه ام هم بهم اسپری داد تا بهتر شدم
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بله سرف های شدید و دائم که به رحم فشار وارد کنه ممکنه باعث سقط جنین بشه. فکر کنم هیج کدوم از ...
دقیقا، من تو بارداریم وقتی سرفه میکردم دقیقا درد و شدت و انقباضش رو تو شکمم حس میکردم. محکم با دو دستام شکممو بغل میکردم و از زیر شکم دستامو قلاب میکردم ، خیلی فشار میاد به شکم موقع سرفه، وقتی اکثر کاربرها بچه مدرسه ای باشندهمینه دیگه
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃