2777
2789
آنجل جان میشه بگی منیکه نمیشناسمش چه کوتاهی در حق ایشون و بقیه هم وطنانم کردم؟

بحث سر اینه که بعضیا می شن سرمایه اجتماعی اگر کوتاهی کنیم از دستشون می دیم . مثلا مولوی رو از ما دزدیدن . ابن سینا رو هم همینطور 

همه چیز عالیه داره از اسمون طلا می باره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان بزرگ شماباکسیکه اگاهیشو از20و30 بدست اورده فرقی نداری

منظورت سند 20 و 30  

اگه اینه منظورت پس ملت حقشونه امثال اتنا رو 

وگرنه اگر اگاهی به بچه ها میدادن وی عده مخالفت نمیکردن الان اتنا زنده بود 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
آنجل جان میشه بگی منیکه نمیشناسمش چه کوتاهی در حق ایشون و بقیه هم وطنانم کردم؟

عزیزم من با کسی دعوا ندارم 

نظرم این بود که شناختنشون نشون دهنده اینه که حداقل نسبت به خدماتشون قدرشناس هستیم

حالا نظر شما چیز دیگه ای به من ارتباطی نداره

من نظرخودمو گفتم

النا ممنونم قصد بحث داشتم اما به خاطرت منصرف شدم 

شعر زیبای مولانا در مورد دانستن و ندانستن رو هر روز مرور کنیم ببینیم تو کدوم جایگاهش هستیم 

تو حهل مرکبیم؟  تو اسب خرد از گنبد جهانیدنیم یا تو حیف است .... 

عمه ام درمورد یه بار دیدن جاها میگه ببینم و بمیرم بهتر از اینه همیشه حسرت بخورم که کاش حداقل یه بار دیده بودم 

درمورد دونستن هم همینه 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

اگه کسی بتونه دو تا از مقالات این خانوم رو برای من بگه فقط ابسترک اون مقاله رو توضیح بده اونوقت نیشه گفت من کوتاهی کردم و شماها نکردین

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

‏هر دانشمندی که می‌میره انگار هزاران نفر مردن.

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
نه منظورم اخبار 20وسی

ننه چرا درست گوش نمیدی کلا کانالای ایران حذففففففففففن 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
اگه کسی بتونه دو تا از مقالات این خانوم رو برای من بگه فقط ابسترک اون مقاله رو توضیح بده اونوقت نیشه ...

عزیزم من اگر رشتم ریاضی بود حتما این کار رو می کردم  در ضمن حرف شما مثل این می مونه که بگیم فروسی فقط مال کساییه که ادبیات خوندن چون می تونن تحلیل محتواش کنن و کسی که معماری خونده چون نمی تونه شعرش رو بررسی کنه پس چیزی نگه

همه چیز عالیه داره از اسمون طلا می باره
عزیزم من اگر رشتم ریاضی بود حتما این کار رو می کردم  در ضمن حرف شما مثل این می مونه که بگیم فرو ...

آقا بگم غلط کردم اوکیه؟؟؟؟

من شرمنده ام که نشناختم 

من معذرت میخوام 

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍