2777
2789

پسرم متولد 90 هست یک سال و نیم اول تولدش خوب بود میخندید بازی میکرد تو بغل همه میرفت ولیییییی بعدش شروع شد جنگ و دعواها سر لباس سر غذا خوردن سر خواب سر اسباب بازی حالا هم سر من و باباش داد میزنه حرف بد میزنه بچه ها رو کتک میزنه کلا همه رو اذیت میکنه اصلا احترام واسه کسی قایل نیست باور کنین من و باباش باهم تو خونه شما شما با هم  حرف میزنیم احرترام میزاربم بالخره تو هر خون ای پیش میاد که پدر و مادر باهم بحث کنن ولی کلا ابرومونو برده .همش عصبانیه .همش خشنه با همه دعوا داره ..... بعضی وقتا اینقدر اذیتم میکنه که مجبور میشم بزنمش یعنی به معنای واقعی اینقدر کار بد میکنه که مجبورم میکنه بعد درست میشه اخلاقش ولی فرداش همین اش و همین کاسه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به نظرم بهترین راه مراجعه به روانشناس اطفال هست. کاری که این روزا خودمم مجبورم بکنم

مشاورم رفتین میگه لجباز یابا هاش نکنید باور کنید هر چی باهاش راه میایم بیشتر پررو میشه و سوارمون میشه

عزیز بچه اتو ببر ازمایش کامل بده

خیلی از مشکلاتی که میگی ممکنه از کم خونی کمبود ویتامین و کلسیم باشه

اینارو اول کامل بررسی کن

اگر دیدی همه چی اوکی هست برو مشاور

از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم