2777
2789
عنوان

دوستای نازم بیاید سردی رحم

373 بازدید | 44 پست

برا سردی رحم چی پیشنهاد میدید که نتیجه بده..

یه سری علایم دارم که الان تو گوگل سرچ کردم دیدم انگار رحمم سرد شده چندتا راهکار خوب بدید هممون استفاده کنیم. بوس بهتون.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موقع پریودی کاچی بخور 

خرما و چای و دارچین زیاد استفاده کن 

حموم تا ۳ روز اول ممنوع ❌

لباس گرم بپوش 

تونستی جوراب بپوش 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

شربت عسل زیاد خورده بشه

عسل و ۷ سیاهدانه هر ۸ ساعت

جوشانده ی شاهی با داروی جامع تا ۷ شب

دمنوش شکوفه ی سنجد

داروی باه زنان طب اسلامی

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

ماساژ زیر ناف و پهلوها با روغن سیاه دانه پوشیدن پیش بند وقت ظرف شستن روی زمین سرد نباید نشست مخصوصا تو پریودی سردیجات و تو روزهای پریودی نخور آب سردو این چیزها

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

چیزای گرم بخور (ارده و خرما)

شکمتو باروغن سیاهدونه شب ب شب چرب کن ۲۰ دقیقه ماساژ بده بعد با ی شال ببند کمرتو تا صبح

درطول روز ظرف میشوری مواظب باش لباست خیس نشه

صبح ب صبح عسلو سیاهدونه بخور

M I s🤍
عزیزم روغن سیاه دونه از عطاری بگیرم؟ بگم برا ماساژ میخوام یا فرقی نداره کلا یه دونست؟

از روغن گیری ها بخر حیف ک همشهری نیستیم وگرنه آدرس میدادم بیای از مغازمون ببری

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺

جای سرد نشین مخصوصا زمستونا پاتو لخت رو سرامیک نزار سردیجات رو خیلی کم کن ادویه غذاتو زیاد کن آب یخ نخور صبحا ناشتا یه قاشق عسل روشم پر سیاه دانه کن بخور دارچین وزنجبیل حتما تو چاییت بریز

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
مرسی عشقم تنها چیزی ک همیشه دارم جورابه😄

فداتشم 

شبا خوب نیس بپوشی درآر 

روزا بپوش فقط 

چون باعث ضعیفی چشم میشه

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
2810