2777
2789

راهنماییم کنین پریروز بردمش دکتر براش زینک داد گفت اسهالش بند نیومد برو ازمایش فلا نمیتونم ازمایش ببرمش اخه مشکلی هم نداره از موقعی ک دندونش زده بیرون اینطور شده نشاسته هم میدم دوروز ولی بهبودی حاصل نشده چیکار کنم چی بدم بهش برای اسهالش خوب بشه

هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برنج اینا میدی بهش؟ اگ میتونه بخوره برنج و سیب زمینی رو پوره کن بده بهش

من ریخته ام در رگ تو شیره جان* هی غلت بزن در منو دل رابتکان* این هم نفسی چه حس و حالی دارد* در پیکر من دو قلب دارد ضربان*🤰❤️💋👨‍👩‍👦                                            دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

صبر

شیر زیاد

پروبیوتیک

زینک

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

عادیه.استامینوفن حتما داشته باش.پودر کبدی لاکت ضد اسهاله.گاهی چیزهای شیرین و شور به بچه بده یا شیر خشک که فشار بچه نیوفته.سیب و آب سیب خیلی خوبه.

یه دکتر عزیزی نامی هست توی قمه قطره ی دندون دارن،طبیعیه و گویا از بابونه درست شده،عالیه و کمک می‌کنه شرایط بچه برای دندان درآوردن بهتر بشه.

من زنگ میزدم بعد از پرداخت هزینه برام ارسال می‌کردن.

تا چند وقت پیش به بچم میدادم.خداخیرش بده واقعا کمک کننده بود.

ویروسه، دندون اسهال نمیاره، ببر امروز ازمایششو بگیر اسهال برای بچه خیلی خطرناکه

اخه خب بوده مدفوش از موقعی ک دندون پایینش زده بیرون این شکلی شده

پسر منم برای هر دندون اسهال میشه

دو سه روزه هم خوب میشه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

خوب میشه.خودتو بچه رو اذیت نکن.موز  بهش بده.دو رو برش رو تمیز نگه دار.کته ماست بده.سیب بده.آب بدنش کم نشه.بیرون میبریش حتما الکل بزن دستش بعد بشور دستشو.دست خودت هم بعد از تعویض پوشک و شستن بچه خوب بشور.

پسر منم برای هر دندون اسهال میشه دو سه روزه هم خوب میشه

نزدیگ ۸ روز هست اینطوریه ینی عادیه یا ن؟

شاید چیز کثیف تو دهنش کرده. چون بچه ها موقع دندون درآوردن زیاد دست تو دهن میبرن. حتما ازمایششو ببر پیگیری کن اسهال واقعا خطرناکه ها

نزدیگ ۸ روز هست اینطوریه ینی عادیه یا ن؟

نمی‌دونم 

چیزی که من تجربه کردم انقدر طول نمی‌کشه 

ولی بچه با بچه متفاوته

بنطرم با دکترش مشورت کن