2777
2789
عنوان

ترس شديد كودك از سروصدا

63 بازدید | 6 پست

سلام خانم هاي عزيز 

من يك پسر دوساله دارم ،پسر من خيلي از شهربازي و سرو صدا بچه ها وحشت داره طوري كه وقتي نزديك محل شهربازي يا پارك ميشيم گريه ميكنه و دستم ميكشه كه اونجا نريم 

خيلي فكرم درگير اين موضوع و يك وقت روانپزشك كودك گرفتم 

كسي بوده كه بچش اين مشكل داشته باشه و خوب شده باشه ؟

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

پسر منم ۴ و نیم سالشه میریم شهر بازی بجای بازی همش گریه میکنه

ولی میریم باغ قشنگ بازی میکنه

میشه برا تاپیکم گزارش بزنید❤️

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم ۴ و نیم سالشه میریم شهر بازی بجای بازی همش گریه میکنه ولی میریم باغ قشنگ بازی میکنه ...

عزيزم گزارش زدم ممنون ازتون🌱

بچه شما مشکل اختلال حسی داره دختر منم داره من تحت نظر یه روانشناسم تا یک سال تا دوسال حداقل کلاس و ج ...

نميدونم با مشاوره كودك صحبت كردم اول گفتن شايد اوتيسم داره واي خوب پسر من هيچ كدوم از علائم اوتيسم نداره فقط از شهربازي هراس داره 

نميدونم با مشاوره كودك صحبت كردم اول گفتن شايد اوتيسم داره واي خوب پسر من هيچ كدوم از علائم اوتيسم ن ...

روانشناس دخترمن  خانم فهمیمه دین پرست تو تهرانه اینستا هم داره تخصصش تو اختلال حسیه میتونه راهنماییت کنه ولی هزینه کلاسا لامصب گرونه ۵۶۰ تومنه