2777
2789
عنوان

خواهرم فیلم … دیده به مامانم بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2353 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه رابطمون اصلا خوب نیست 

خب پس اصلا روش زوم نکن و حساسیت نشون نده تا بدتر نشه و حس تنفر بگیره ولی با مامانت درمیون بزار و بگو خودش یه جوری از طرف خودش و پدرت  ماجرا رو حل کنه

اللهم عجل لولیک فرج به حق فاطمه الزهرا 🥺❤️ میشه یه صلوات برای ظهور آقامون بفرستی؟🥺🫀
2805
یادش بخیر واقعا   یه سریال نشون میداد یادم نیست اسمشو ولی خوشم میومد نگاه کنم بخاطر ...

سالوادور یادته پسر قد بلند مو بلند بود سریال اسپانیایی بود یا طلسم زیبا دختر خوشگله

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛

الان ب مامانت بگی چه دردی و دوا کردی؟ واقعا فک میکنی

بهش بگی دیگه نگاه نمیکنه؟؟ مطمئن باش فرصتش پیش بیاد لازم نگاه میکنه. بنظرم چیزی ب مامانت نگو ولش کن‌ خودش کنجکاویش ک برطرف شد ول میکنه

عزیزم به مادرت بگو ولی جوری که نفهمه 

خودت باهاش حرف بزن 

الان تو مدارس دخترونه پر شده خودم دختر دارم 

اگه جزو گروهی نباشن یا بی تی اس یا هر پاتر یا نمیدونم چی چی دوستاشون مسخره میکنن  اینا هم کنجکاون 

بگو هر سوالی داری بیا از خودم بپرس بعد امتحانات با هم میبینیم بگو منم دوست دارم ولی بعضی چیزا بهتره نبینی و گناهه 

کلا به زبون بگیرش 

کامپیوتر  از طریق تنطیمات جوری کن که نشه هر چیزی باز کنه

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
اره دیگه ولی خدارو شکر بلد نبوده فی…لتر شکن بزنه باز نشده فیلماش براش فقط عکساشو دیده

چرا یه دختر ۱۱ ساله به اینترنت ،گوشی و...بدون نظارت دسترسی داره 

باید نظارت کنید 

من باشم کل نت خونه رو قطع میکنم 

گوشی لب تاپ جمع میکنم تا از سرش،بیفته 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

2810