2777
2789
عنوان

مامانای عزیز ی لحضه بیاین

47 بازدید | 5 پست

دخترم یهفتس اسهال داره برای دندوناشه داره در میاره سر این یک هفته هم صبح تا شب خوبه گریه نمیکنه و خوابه فقط شبا خیلی بی تابی و گریه میکنه نمیدونم چرا شبا هم قطره دل‌درد میدم برا دلش نیس فقط میگم چرا شب ها گریه های شدید میکنه دکتر هم بردم برای اسهالش قطره نئوزینک داد فلا ک خوب نشده خودمم میخوام نشاسته بهش بدم هم برا اسهالش هم برای وزنش ک داره پتیین میاد خواهشا راهنماییم کنین چرا شبا اینطوری میکنه اگر برای دندوناشه ک باید در روز هم بی تابی کنه نمیدونم لطفا بهم بگین و ی مشورت دیگ ژله دندیکیت برای دندون هست میخوام بگیرم برای پسرمم میزدم ولی گفتن زیاد خوب نیس چیکار کنم

هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم اینطوریه تو روز خوبه شبها گریه میکنه تو خواب بالای سرش ۷ تا سوره حمد میخونم زودی آروم میشه& ...

بله حتما ممنون

من برای اسهال دخترم بهش پوره سیب یا موز میدم زود تر از نشاسته اثر میکنه بهش

پوره سیب چطوری هست 

پوره سیب چطوری هست 

هیچی سیب را پوست میگیرم و له میکنم میدم بهش 

اگه بدم گاز بزنه بزرگ بزرگ میکنه میمونه تو گلوش و بالا میاره واسه همین کامل له میکنم از اینکه رنده کنم و رشته رشته بشه بدش میاد