2777
2789
عنوان

امام رضا عیدیمو داد....😍😍خدایاااا شکرت

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه عزیزم الهی که بسلامتی بدنیاش بیاری😍الان جیگر نخور،باقالی نخور،دمنوش نخور،کافئین نخور،توی اینترنت مدام چک کن ببین چی خوبه بخوری هرچی خوب نیست نخور

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
با دل خووووووش عزیزم برای خاله منم دعا کن آمسال آغوشش بر بشه😓😓😓😓😓

فداتشم عزیزم ان شاءالله بحق همین شب عزیز و بزرگ هم خاله شما هم همه کسایی ک در حال اقدام هستن دامنشون سبز بشه😍😍

مصرف دمنوش ممنوعه دمنوشایی مثل بابونه گل‌گاو‌زبون‌پونه اویشن و...  دیگه مصرف گرمیجاتو‌کمتر کن زرشک و زعفرون خیلی کم مصرف کن 

تخم بلدرچین اجیل میوه شیر در طول بارداریت چندباری سوپ پای مرغم بخوری خیلی خوبه 

مصرف دمنوش ممنوعه دمنوشایی مثل بابونه گل‌گاو‌زبون‌پونه اویشن و...  دیگه مصرف گرمیجاتو‌کمتر کن ز ...

تخم بلدرچین و میوه ک گفتین جز مصرفیات یا منع مصرف ؟؟؟

فداتشم عزیزم ان شاءالله بحق همین شب عزیز و بزرگ هم خاله شما هم همه کسایی ک در حال اقدام هستن دامنشون ...

اسکرین شات گرفتم دعات گرفت برات ی هدیه میفرستم عزیزم😘😘😘😘😘😘😘

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
خداروشکر مبارکه  گلم انشاالله صحیح و سلامت بدنیا بیاد کوچولوتون برلی منم دعا کن که تو رشته انس ...

مرسییی عزیزدلم 

چشم از ته دل از خدا میخوام هرچی توی قلب مهربونت هست خدا بهت ببخشه گلی❤️❤️❤️

فداتشم عزیزم ان شاءالله بحق همین شب عزیز و بزرگ هم خاله شما هم همه کسایی ک در حال اقدام هستن دامنشون ...

مبارک باشه عزیزم .میشه بگی بعد چند وقت اقدام باردار شدی؟میگن دعای زن باردار میگیره میشهعه از ته ته تههه دلت برام دعا کنی به اونی که دوسش دارم برسم ؟؟؟۳۶ سالمه و مجردم واس بچه هم نگرانم 🥺مخصوصا اون طزف مقابل براش مهمه .