2777
2789
عنوان

من خونم کوچیکه نمیخام واسه جهیزیم میز غذای خوری بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 44 پست

منم شرایط تو رو دارم ولی خریدم چون گرون میشه 

گذاشتم گوشه پذیرایی نزدیک اشپزخونه تا یه وقت بریم خونه بزرگتر

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخ آخ داخه‌که‌ی گرانم...رو روو عشقه‌که‌ی جارانم ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خونمون تقریبا کوچیکه ولی تو پذیرایی نقشه ش یجوریه مبل و تی وی اینا که بچینم جایی واسه میز ندارم.تو آشپزخونم هم نهایتا یه میز گرد جمع و جور..که اونم همه مدلاش قدیمی شده از ایناس که صندلی میره زیر میز...منم نمیدونم چه کنم

چه پرووعه 

بگو  ناراحتین خودتون بخرین 

مودبانه ایندفعه گفت بگو هروقت خونه جدید خریدیم میریم میز غذاخوری به روز میخریم 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

نخر حرفم زد بگو شما تو جهازتون میز نهارخوری داشتی ک من ندارم خونه لخت موند؟اون چند صد میلیونو نمیبینه ولی یه میز20تومنیو میبینه؟؟؟یا بگو میز میخوای خونه بزرگتر بگیر میزم میارم وقتی جا نیس کجا بذاری ؟لابد میخواد بگیری بدی خودش برات نگه داره😄

بگو مامان جان اگر خیلی میز نهار خوری برای خونه ۶۴ متریم می‌پسندی لطفا فردا با سلیقع خودت یه دونه برام بخر 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

جوابشو بده بگو خونه بزرگتر بگیرین باشه منم میز ناهارخوری میگیرم

بگیری جای خودت تنگ میشه،خونه ۶۰ متر چیه ک میز بگیری

بعدا هم بچه دار میشی یباره جات تنگ میشه مجبور میشی مفت رد کنی

کسی حرف زد بگو جهازو ب اندازه خونه میگیرن خونه۱۲۰ متری بگیرین همون اندازه جهاز میارم

مردم چ پرو شدن

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بگو مگه شما خونه بزرگ گرفتین من بتونم وسیله بگیرم قوطی کبریته هیچی جا نمیشه همینام ک خریدم پشیمونم الان نمیدونم کجا بذارم و همه جا پر شده دیگه یکم فضا می‌خوایم واسه نشستن مهمون و خودمون اینارو میگرفتم دیگه باید الان تو کوچه دید بازدید میکردیم

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

۶۰ متر واقعا کوچکه برای ناهار خوری 

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
2810