2777
2789
عنوان

بچه داری

61 بازدید | 6 پست

خانوما من بچه اولمه ۱۴ روز دیگم چهار ماهش پر میشه تو این مدت مدام خواهر شوهرم مادر شوهرم اینم بگم که جرئت نمیکنن به خودم بگن چون میتوپم بهشون ولی مدام زنگو پیام به شوهرم که قطره هاشو بدین با بچه حرف بزنید چمدونم رو پا وایسونیدش کپ بندازینش و.... امثال این حرفا این منو خیلی ازار میده چیکار کنم چی بگم بهشون که دیگه دخالت نکن از الان جلوشونو نگیرم میفهمم که فردا تو تربیتم هم دخالت میکنن همین خواهرش دوتا عن تحویل جامعه داده و البته مادرشم 

صد بارم به شوهرم گفتم که بگو بهشون من از پس بچم بر میام وگرنه نمیزاشتم بچه گیرم بیاد اما شوهرم نمیگه بهشون بنظرتون چجوری غیر مستقیم بهشون اینو بفهمونم که خودم از پس بچم بر میام 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا غیرمستقیم  مستقیم و محترمانه بگو

خب من به شوهرم گفتم بگه بهشون اما اون نمیگه من واقعا نمیدونم چی بهشون بگم 

بیخیال انقدر گارد نگیر شاید از روی ذوق و دلسوزی میگن

اخه عزیزم خدا فقط اینارو میشناسه میدونه من این کارا رو خودم برا بچم انجام میدم عمدا اینا رو بع شوهرم یاد اوری میکنه که بفهمونه من از پس بچه خودم بر نمیام منم زورم میاد از این کاراشون 

اینا گوه تو زندگی من نزنن نمیخام دلسوز منو بچم باشن 

ببخشید خندم گرفت 

فقط اونجا ک نظرتو در مورد بچه خواهرشوهرت گفتی🤣🤣

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
ببخشید خندم گرفت  فقط اونجا ک نظرتو در مورد بچه خواهرشوهرت گفتی🤣🤣

والا بخدا از بیتربیتی بد دهنی بد غذایی بیشعوری و کثیفی حد اندازه ندارن هم خودش هم شوهرش هم بچه هاش بعد این دیگه میخاد به من درس بچه داری بده