2777
2789

شبتون بخیر 🌿🙏🏻

بچه های گلتون رو تو مدرسه غیرانتفاعی نوشتین یا دولتی؟ یا قصدشو دارین کجا بنویسین.  ممنون میشم اگر دلیلی هم دارین مطرح کنین.  

مادر یک دختر کلاس اولی هستم ودل نگران ! 

خواهرنه کمکم کنین که بهترین تصمیم رو برای مدرسه دخترم بتونم بگیرم.  

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

ی تایپکی بود سر شب نظر دادم.

غیرانتفاعی میره بچم

خودمم غیرانتفاعی خوندم.

دلایل زیادی دارم

براتون کپی میکنم ز اونجا

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دولتی 

دولتی داریم تا دولتی

الان دوساله میرع مدرسه دولتی خیلی راضیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ی تایپکی بود سر شب نظر دادم. غیرانتفاعی میره بچم خودمم غیرانتفاعی خوندم. دلایل زیادی دارم براتون ...

یه دنیاممنون. 

کپی کنین اینجا بخونم.  

بچتون چندساله اس و کلاس چندم.  راضی بودین ازمدرسه بچتون؟  

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

بنده با مدارس دولتی موافقم...سالهای بسیار دور قبل از اینکه کلینیک داشته باشم معلم کلاس اول در مدرسه ی غیر انتفاعی بودم، به نظرم مدارس دولتی پروسه ی اجتماعی بودن، شاد بودن، و..بسیار بهتر انجام می شه...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
ی تایپکی بود سر شب نظر دادم. غیرانتفاعی میره بچم خودمم غیرانتفاعی خوندم. دلایل زیادی دارم براتون ...

سطح علمی بالاتر از اموزش پرورش

نیاز تیست برای کلاس های دیگه ببری جای دیگه

زبان تخصصی

ورزش تخصصی

رباتیک/ریاضیات بین المللی کانگورو/پرلز/ازمونهای هفته اگی.

فضای فیزیکی مدرسه

امکانات اموزشی

هوشمند بودن مدرسه و پنل اختصاصی مدرسه

نه‌ مثا شاد ک هزارتا فساد از‌توش‌‌ درومد بعدا.

نطارت دقیق معلم بر اخلاق و سواد دانش اموزا

ثورت شدن بچه ها تا سن تمیز.

تا ااان من یک کلمه با بچم کار نکردم.تمام فکر ذکر بچم درس و‌ مشق‌و علم و نجوم و …است.

مسئله تربیتی

مهمترین نکته مدارس غیرانتفاعی هستن

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
من بعد کلاس سوم میبرم غیردولتی

چرا 

منظورت اینه دوره دوم دبستانشو میخای غیردولتی بزاری؟ 

چرا راضی نبودی از این دو سال؟ 

یه دنیاممنون.  کپی کنین اینجا بخونم.   بچتون چندساله اس و کلاس چندم.  راضی بودین ...

چهارم هست.

بله خیلی

الان دیگه برای ثبت نام غیرانتفاعی دیر شده 

ما در تهرات از دی پیش ثبت نام‌ میکنیم

اول اریبهشت ازمون و‌ مصاحبه و الان ثبت نام قطعی و چک.

سطح علمی بالاتر از اموزش پرورش نیاز تیست برای کلاس های دیگه ببری جای دیگه زبان تخصصی ورزش تخصصی ...

دقیقا همینه اگر مدرسه غیر انتفاعی خوب باشه اگر نه داریم از صد تا دولتی بدتر هست فقط پول میدی خدمات صفر شما کدوم شهر هستین؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو 
2810