2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

83 بازدید | 14 پست

سلام خانمای گل من امسال دخترم پیش دبستانی میره بخاطریه سری مسائل نمیخوام امسال ثبت نامش کنم اگه امسال ثبت نامش نکنم سال بعدبایدکلاس اول بره یامیتونم پیش ثبت نامش کنم کسی خبرداده مرسی ازدوستان

کد ملی دارن و متاسفانه نمیتونید مهد بذارید می نویسه کد تعریف نشده 

باید نامه از آموزش پرورش بگیرید 

کدملی برای کلاسِ اول تعریف شده 

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیش دبستانی برای مدرسه واجب نیست ولی برای خود بچه چرا

من پسرم و نبردم و خیلی پشیمونم البته خودشم زیاد تمایل نشون نمیداد

ولی دخترم از ۴ سالگی همش میگفت منو ببر کلاس

هم مهد بردمش هم پیش دبستانی برای مدرسه اش خیلی کمک کننده ست و تاثیر مثبت روی روحیات بچه داره

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

من یک سال دیرتر فرستادم پسرمو پیش دبستانی بنا به دلایلی. امیال هم میره اول ان شا الله

دیرفرستادی پیش ثبت نامش کردی یاکلاس اول اگه کلاس اول ثبت نامش کردی میتونستی پیش ثبت نامش کنی

پیش دبستانی برای مدرسه واجب نیست ولی برای خود بچه چرا من پسرم و نبردم و خیلی پشیمونم البته خودشم زی ...

گلم من فقط نمیخوام امسال بره اگه انشالله سال بعدپیش ثبت نامش کنن حتمامیبرمش فقط امسال نمیخوام بزارم بره

گلم من فقط نمیخوام امسال بره اگه انشالله سال بعدپیش ثبت نامش کنن حتمامیبرمش فقط امسال نمیخوام بزارم ...

اونش رو اطلاع ندارم بتونید با نه چون محدودیت سنی داره

مثلا میگه متولدین این بازه ی سنی میتونن پیش یک ثبت نام کنن

متولدین این بازه پیش دو و...

از سنش بگذره همون مدرسه باید ببرینش

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

2810