2777
2789
عنوان

مامانای نی نی ۱۸ ماهه و این سن ها

356 بازدید | 36 پست

روزتون رو با نی نیتون چطور میگذرونین عزیزان؟؟  کی پامیشه...چند ساعت باهاش بازی میکنین؟چه بازی هایی؟ تی وی میبینن؟

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم ۱۷ ماهشه دارم میمیرم از دستش شیطونیاش که خوبه تحمل میکنم یه سره جیغ میکشه و داد میزنه شب ساعت ۱۲ میخوابه تا ۱۱ فردا گاهی هم ۱۰ بعد بیدار میشه یه کم باهاش بازی میکنم خسته میشم کم میارم مجبور میشم تی وی روشن کنم اونم عاشق تی وی اصلا دوست ندارم اما یه جورایی مجبور میشم خیلی لجباز شده

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

خخخ باشه میگم

دخترمن هشتونیم نه بیدارمیشه بازی میکنیم و باهرتیتراژ یا آهنگم باید برقصیم این قانونه دخترمه خخخ

ساعت یکو و دوهم میخوابه تا چهاروپنج عصرم پارک یاخونه مادربزرگش میره شبم یازده میخوابه بشدت نق نقو اگه باهاش بازی نکنم یا بیرون نره 

دوستان من همه بازی ها رو باهاش انجام دادم...اونم براش تکراری شده..موندم چکار کنم خوشش بیاد😣😣

خخخ باشه میگم دخترمن هشتونیم نه بیدارمیشه بازی میکنیم و باهرتیتراژ یا آهنگم باید برقصیم این قانونه د ...

آخی...دختر منم عاشق بیرون رفتنه اما خیلی گرمه فقط غروبا میبرمش یا پارک یا کوچه

بچه بزرگ کردن خیلی سخته مخصوصا اینکه دختر من از ۱۵ ماهگیش به شدت جیغ جیغو و لجباز شده.

اعصاب برام نزاشته

پسر من تو 17ماهگی هست. شب با ما میخوابه حدود 11،صبح هم با ما بیدار میشه 6:30-7 عصر 2ساعت میخوابه. ...

بعدازظهر چقدر میخوابه؟

بازی هم کوبه ی هوش داره بااون سرگرم میشه یا رو وایت برد خط خطی میکنه دوس داره تاب بازی یا اینکه میره ...

ای جان دختر منم عاشق رقصیدنه..دخترن دیگه😄...تاب ندارم از کجا بگیرم؟..نقاشی هم انجام میده

2810